2777
2789
عنوان

سوال ازدواجی

269 بازدید | 39 پست

سلام. خانما کسی هست شوهرش مخارج خانواده‌ش رو هم عهده دار باشه؟ چقدر مشکل دارین؟ رو ارتباط تون با خانواده شوهر اثر نذاشته؟ کلا چقدر سر این مسئله مشکل دارین با شوهرتون و خانواده ش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کم‌کم دادم به جرگه شما میپیوندم

با وجود اینکه پدرشوهرم پولش از پارو بالا میره

مادرشوهرم داره جدا میشه و عملا خرجش گردن ماست بیشترش

اگه پدرشوهر نداشتم مشکلی نبود ولی در این حالت واقعا حرصم میگیره

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

من بعد اینکه پدرشوهرم فوت شد خرجشون با ما شد 

نه بنظرم روزی مون بیشترم شده قبلنا هیچی نداشتیم الان خدارو شکر زمین خونه ماشین باغ داریم مامانم میگه دعای خیر اونا باعث میشه خدا از سرتون بریزه 

خدایااااااا شکرررررت 
من کم‌کم دادم به جرگه شما میپیوندم با وجود اینکه پدرشوهرم پولش از پارو بالا میره مادرشوهرم داره جد ...

مگه مهریه نداره ؟

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

من همسرم مثلا نصف هزینه های خانوادش رو دوششه.در آمد. خیلی زیادی نداره ولی برای منم کم نذاشته .البته چهارماهه عقدم.

گاهی فکر میکنم اذیت میشم ولی از یه طرفم میگم منم اگه درامد داشتم و خانوادم مشکل داشتن حتما کمکشون میکردم.

بسم الله الرحمن الرحیم
من کم‌کم دادم به جرگه شما میپیوندم با وجود اینکه پدرشوهرم پولش از پارو بالا میره مادرشوهرم داره جد ...

من خواستگار این مدلی دارم پدرش فوت شده. بچه بزرگه. خواهراشم مجردن

بخاطر کرونا پدرشوهرم سرکار نمیره همسرم ماهانه ب پدرش پول کمک میکنه برنج و گوشت میخره از اون طرفم خواهرش داره جدا میشه هیچ درآمدی نداره ب اون و بچشم کمک میکنه وسایل میخره نه مشگلی ندارم روزهای سخت باید ب داد هم رسید

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
مگه مهریه نداره ؟

چرا ولی الان میشه حدود ۴۰ میلیون که اندازه رهن یه خونه هم نیست

اجرت المثل هم سالی یه تومن

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

من بعد اینکه پدرشوهرم فوت شد خرجشون با ما شد  نه بنظرم روزی مون بیشترم شده قبلنا هیچی نداشتیم ...

جدی؟ ینی تعادل برقرار کرده شوهرت؟ به اونا بیشتز نمیرسید؟ دعوات نمیشد اونا سواستفاده کنن؟