2777
2789
عنوان

مدت زمان انتظار برای فرزند خواندگی

12115 بازدید | 61 پست

سلام. من و همسرم یکسال و نیم هست اقداد به بارداری کردیم که نشده متاسفانه. امیدمون هم خیلی کم هست. گفتن به اهدایی فکر کنین. من حدودا دو هفته است در سامانه ی فرزند خواندگی ثبت نام کردم و کم کم دارم مدارکمو تکمیل میکنم. سنمون هم نزدیک سی و یک هست. میخواستم بپرسم کسی شرایط ما رو داشته. چه مدت در انتظار بودین؟ نوزاد دختر بی سرپرست دوست دارم. شکر خدا مشکل مالی هم نداریم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

یک سال و نیم که کمه

بیشتر تلاش کنید

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سال و نیم که کمه بیشتر تلاش کنید

داریم تلاش میکنیم ولی چون شرایط همسرم خیلی بد هست امیدمون کمه مگر خواست خدا در کنارش پیگیر فرزند خواندگی هم هستم

یکی از دوست های مامانم موقع زلزله ی کرمانشاه،بهشون بچه دادند.مدت انتظار رو نمیدونم بستگی به شرایط داره فک کنم

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹
ما پارسال فرم پرکردیم اما چون خودمون بچه دار میشیم گفتن اولویت با زوج های نابارور هست ...و بهتون خبر ...

عزیزم ما بچه دار نمیشیم متاسفانه. یعنی امکانش هست زودتر به ما جواب بدن؟

عزیزم ما بچه دار نمیشیم متاسفانه. یعنی امکانش هست زودتر به ما جواب بدن؟

بله قطعا .. چندبار حضورا رفتم پرس و جو ..بهم گفتن اولویت با زوج های نابارور هست و بعدم پروسه تحقیقات طولانیه ..الان تاییدیه اول رو گرفتید ؟یا فقط مدرک ارسال کردید

عزیزم شما هنوز مدت زیادی از اقدامتون نگذشته درمانتونو پیگیری کنید برید ای وی اف

داریم میریم عزیزم. ولی آی وی اف هم شرایط حداقلی داره. اولا که فقط میکرو میشه انجام بدیم که یک مرحله از آی وی اف بالاتره و چون مورفولوژی همسرم صفر هست و تعدادش کمه درصد موفقیتمون هم بسیار کمه. با این حال داریم کم کم انجام میدیم

بله قطعا .. چندبار حضورا رفتم پرس و جو ..بهم گفتن اولویت با زوج های نابارور هست و بعدم پروسه تحقیقات ...

سه تا مدرک مونده. تاییدیه ی زنان و برگه ی بیمه پایه و تائیدیه ی شغل همسرم. احتمالا این سه تا رو هم تا یکی دو ماه دیگه آماده کنم بفرستم. 

داریم میریم عزیزم. ولی آی وی اف هم شرایط حداقلی داره. اولا که فقط میکرو میشه انجام بدیم که یک مرحله ...

در هر صورت نا امید نشو

خواهرشوهرم ۱۸سال ناباروری داره هنوز نا امید نیس

برو دنبال  درمان خودتو از لذت بارداری و شیردهی محروم نکن