2777
2789

ز صب تا حالا دارم تو گوگل سرچ میکنم و تحقیق میکنم🤪

باز میخاستم اینجا نظر شما هم بپرسم!؟ همینطور کسایی که تجربه داشتید😘😘

1_لمینت:تراش میخوره مینا*خوبیش استقامت و سفید موندنشه ولی گرونه😭

2_کامپوزیت:مینا تراش نمیخوره* سریع انجام میشه و ارزون تره و لی استحکام کمتره😓

(((و درنهایت این که باید هر 8 یا 10 سال یکبار انجام باید بدی یعنی تا آخرش درگیریم و اینکه بااین وضع اقتصاد ک همه چی روز به روز گرونتر میشه چند سال دیگ حتما گرونتره👎...))) 

_3ارتودنسی: کلا بدون تراش دندان هست و زمان طولانی میبره و یکبار برای همیشه انجام میشه
و بعد از برداشتن براکت ها حتما یک جلسه جرم گیری یا سفید کردن احتیاج داره چون میگن احتمال پوسیدگی زیاده..... 

(برای دندان‌ها جلوی من که یکمی روی هم یا عقب جلو هستن روش خوبیه)

حالا بنظرتون کدوم؟ هرکدوم یه دردسر داره

ودیگ مث قبل نمیتونی همه چیییی بخوری و باید مسواک بدست باشی

من نمیدونم ک کاندیدای کدوم روش هستم و کدوم بهتره بنظرتون؟؟؟؟؟؟ 🙏🙏🙏
لطفا بگید ممنون میشم😘😘😘

اینم بگم من اصلا کلا اهل چای و قهوه و نوشابه نیستم
ولی شیرینی خیلیییییی دوس دارم.....

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇

ارتو

هیچی دندونا خود ادم نمیشه

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس دندونام بفرستم ببینید کدوم روش بهتره ک زیادم تراش نخوره

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇
اگه دکتر گفته ارتو شک نکن

عزیزم دکتر نگفته هنوز خودم تحقیق کردم 

فقط عجولم ک کامپوزیت کنم بخاطر جواب سریع و زیبایی فوق العاده😍

چرا میخوای بدون تراش باشه؟ به نظر من لمینت بهتره 

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕
فقط عجولم ک کامپوزیت کنم بخاطر جواب سریع و زیبایی فوق العاده😍

منم خیلی دوست داشتم کامپوزیت کنم یکی گفت دندونات بعد یکی دو سال گرمی سردی میشه یکی گفت هرسال باید انجامش بدی پشیمون شدم

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
چرا میخوای بدون تراش باشه؟ به نظر من لمینت بهتره 

خیلی گرونه و مینا تراش میخوره میگن کامپوزیت بهتره

منم خیلی دوست داشتم کامپوزیت کنم یکی گفت دندونات بعد یکی دو سال گرمی سردی میشه یکی گفت هرسال باید ان ...

یکسره باید بری دندانپزشکی چکاپ ومعاینه  هر8 سالم باید دوباره انجام بدی 

چ میدونم والا منم مث شما پشیمون شدم

عزیزم دکتر نگفته هنوز خودم تحقیق کردم 

تحقیقو کردی 

حالا باید دکتر بگه

اصلا ممکنه دندوناتون کیس مناسب لمینت نباشی

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶