2777
2789
عنوان

غذای با نون

127 بازدید | 15 پست

چند تا ایده خوراک با نون بگین هرچی بلدین همسرم بیشتر نونی دوست داره تا برنج  سپاس 🌷🌷🌷

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بادمجون.کوکو سبزی..کوکو سیب زمینی...شامی..دلمه...یتیمچه...خوراک لوبیا سبز..لوبیا چیتی...ابگوشت..اشکنه..کله گنجشکی(کوفته قلقلی)..کوفته...اش ..سوپ...تن ماهی..تخم مرغ

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤

واویشکا گوشت یا مرغ 

مرغ اب پز و سیب زمینی 

مرغ سرخ شده و قارچ و هویج و سیب زمینی و گوجه و فلفل دلمه 

بادمجون و کدو و گوجه سرخ شده با ماست موسیر و ...

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اش 

سوپ 

تن ماهی و سیب زمینی سرخ شده با گوجه فراوون 

انوع غذا های ساندویجی مثل الویه و استیک و همبرگر 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

املت

کوکو سبزی سیب زمینی کوکو لوبیا سبز کوکو عدس

املت قارچ

بندری

دونر مرغ

خوراک لوبیا با قارچ کشک و بادمجان میرزا قاسمی

گوجه بادمجان 

سیب زمینی پنیری 

شیر دز پای

انواع اش و سوپ کوفته دلمه حلیم عدسی

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
املت کوکو سبزی سیب زمینی کوکو لوبیا سبز کوکو عدس املت قارچ بندری دونر مرغ خوراک لوبیا با قارچ ک ...

دونرمرغ خوبه؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تاس کباب ...عدسی.....خوراک مرغ.....ماهیچه گوسفند بانخود.....کشک بادمجان ....شامی.....

کوفته.....سرگنجشکی.....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عالیه راحت و خوشمزه شوهرم مرغ خور نیست اینجوری میخوره

بذار دستورش از نت بگیرم

بگیر موادش سینه مرغ پیاز سیر فلفل دلمه قارچ رب گوجه و گوجه هست با ادویه

اره دیدم کباب ترکی هس ..با چه نونی میخورین؟؟