2777
2789

26 سالمه و شاغلم و مجرد

محل کارم یه دختره هست که یه سال از خودم بزرگتره و از شوهرش جدا شده..مشکلم اینه که خیلی منو اذیت میکنه..تقسیم کار کردیم...سه بار به همش زد تا اخرش کارای سختو انداخت به من و الکی ها رو خودش برداشت...بدبختیم هم اینه که مدیر دفتر و همکارا سعی میکنن به خاطر شرایطش مراعاتش کنن و میگن چون تازه جدا شده و روزای سختی رو پشت سر گذرونده هواشو داشته باشن...اینارو که میگم قصدم اصلا توهین نیست..من خودم مخالف این عقاید مطلقه و...هستم...فقط درد دل خودمه که دارم میگم...مدام سر کار میگرده ایرادای منو پیدا کنه و میگه عههه بیاین خانم فلانی اشتباه کرده که...امروزم رفتم یه سری کارا رو برای دوتامون تنجام دادم که یه وامی هست بگیریم...همه چیز اماده بود..گفتم فقط یه کپی مونده از شناسنامه های دوتامون خودت زحمتشو بکش...گفت من که کپی دارم خودم...من نمیرم برا کپی...حالا من دو ذوز برا اون برگه ها بدو بدو میکردم براش...خییلییی نمک نشناسه

الان خانومایی که شاغل هستن اگه حرفای منو بخونن خودشون میدونن که تو محیط کاربحث خواستگاری زیاد پیش میاد..خاستگارای خوب و بد میان و میرن...ولی اون تا میشنوه برای من خواستگاری اومده در میاد میگه اهاااا فلانی اومده خواستگاریت..اخییی اونکه اینجوریه فلانه بیسانه..من چنتا خواستگار دارم و فلانم و بیسانم...نمیدونم شاید چون فکر میکنه من مجردم دارم شانسای ازدواج اونو ازش میگیرم...ولی بخدا منم شرایط خودمو دارم..فعلا قصد ازدواج ندارم اصلا

حالا تو اداره ما همه جور آدمی هم پیدا میشه...یه اقایی هست همش اونو به اسم کوچیک صدا میزنه و اون خوشش نمیاد(اون اقائه کلا رفتارش خوشمون نمیاد ما خانوما ..همه ازش فاصله میگیریم)..دیروز درومده بهم میگه تو که نیستی تورو هم به اسم کوچیک صدا میزنه ها...گفتم من اصلا باهاش هم کلام نمیشم که اینجوری صدام بزنه...بعد چند روز پیش رفتیم یکی از واحدا یه فرم بگیریم...مسئولش کار اونو راه انداخت ولی منکه رفتم برام انجام بده دیدم پشت سرم واسم شکلک دراورد(همون مسئوله)
واقعا ناراحت شدم و بغض کردم...اصلا چیکار به کار من دارن...چرا همه هواشو داذن با اون اخلاقاش و حرفاش...چرا باید با من اینجوری رفتار کنن...خدا از هیچکدومشون نگذره ولا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم منم یه جاکارمیکردم طرف مطلقه بود همش میگفت از شوهرت بکش فلان کن همه چیو بنام خودت بزن  از کارم ایراد میگرفت چون سابقش بیشتر بود انقد اذیتم کرد اومدم بیرون من تحملشو ندارم

باید بپذیری ک همیشه اینجوری بوده و هست صبرتو ببر بالا باهیچکدوم حرف نزن

بنظرم اگه جات بودم دیگع کاری براش انجام نمیدادم از حالا حواب حرفاشو بده و دیگه نذار بهت بی احترامی کنه سعی کن دیگه با خشک و جدیت جوابشو بدی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
میدونم منم یه جاکارمیکردم طرف مطلقه بود همش میگفت از شوهرت بکش فلان کن همه چیو بنام خودت بزن  ا ...

تو همه بحثا وارد میشه...حس میکنم وقتی من نیستم چیزی در موردم میگه به اون یکی همکارم...چون وقتی من حرفی میزنم به اون نگاه میکنه و پوزخند میزنه..خدا ازش نگذره...یکی دوباره یه چیزی گفت بعدها متوجه شدم نگو این داشته ادای منو درمیاورده

دقیقا یه همکار مطلقه داشتم و با تموم وجود نوشته ها تو حس کردم

هیچ کاری هم نمیشه کرد متاسفانه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

دوبار ادم حسابش نکن و باهاش جدی برخورد کن

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

راستش حرفهای استارتر منو یاد خاطرات دوران کارمندیم انداخت....البته همه ما مرد بودیم... ولی نخاله توشون بود ..مثلا یکی بود فامیلش یادمه ولی نمیگم چون پسر یکی از صاحب منصب های مشهد بود... فکر میکرد کیه.. همش گیر به من میداد و میرفت پیش رئیس از من بدگویی و ...بعضی ها اذیتم میکردن حتی فامیلمم به مسخره گرفته بودن و.... من اکثرا بی محلی میکردم که هر .... میخوان بخورن ...البته اگه لازم بود حرفی رو میزدم ولی اکثرا بی محلی میکردم ... بقول یکی بی محلی کن پادشاهی کن... خیلی ها میومدن پیش من غیبت دیگری رو میکردن که من همونجا میگفتم غیبت نکن و منو وارد گناه نکن... خنک میشد و میرفت...سرت به کار خودت باشی و محل سگ بهشون نده هر غلطی میخوان بکنن بکنن.. البته اگه حرفی رو لازم میدونی که باید بزنی بزن.

راستش حرفهای استارتر منو یاد خاطرات دوران کارمندیم انداخت....البته همه ما مرد بودیم... ولی نخاله توش ...

ممنون...بین خانوما خیلی بیشتره این چیزا...فکر کن 6 ساعت از روزت پیش کسی باشی که همه جوره میخواد اذیتت کنه

ممنون...بین خانوما خیلی بیشتره این چیزا...فکر کن 6 ساعت از روزت پیش کسی باشی که همه جوره میخواد اذیت ...

دقیقا یک نفر هم پیله من شده بود به جان خودم راست میگم ول کن هم نبود... زیاد برام مهم نبود.. پشت سرم هم خیلی حرف میزد که از این کارش خیلی خوشحال میشدم ... گناهامو سبک میکرد... شمام خوشحال باش