2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

166 بازدید | 15 پست

من دفعه قبلی که باردار بودم کیسه آبم پاره شد و سی هفته زایمان کردم و متاسفانه بچم هم نموند😔

ممکنه که بازم این اتفاق بی افته لطفا اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه خیلی میترسم 

یه وقتایی که تو دستت نمیرسه تو اوج نا امیدی...خدا خودش شاخه رو میاره پایین

ب خودت استرس نده عزیزم

انشالله اینبار سالم میاد بغلت

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

تخت نظر پزشک زنان باش از اول بارداریت و اگ عفونت داری برطرف کن چون عامل اصلیه پازکی کیسه ابه 

نزدیکی نداشته باش 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم انشاالله ک این اتفاق نیافته براتون ولی حتما تحت نظر متخصص باش ک اگر سری قبل بدون قرص باردارین شدین واین اتفاق افتاده این سری براتون اگر صلاح دید سرکلاژ کنه یا تو هفته های بالا پساری بذاره و آمپول بتامتازون از ۲۸هفته براتون تجویز کنه 

عزیزم منم تجربه زایمان زودرس دارم وحالتو درک میکنم، امانگران نباش فقط این دفعه بیشتر مواظب باش، اگه میخوای رنگ پوست وقدووزنتو بگو طبق مزاجت راخنماییت کنم، من خودم از وقتی طب سنتی آشناشدم خیلی از مشکلاتم حل شد

عزیزم منم تجربه زایمان زودرس دارم وحالتو درک میکنم، امانگران نباش فقط این دفعه بیشتر مواظب باش، اگه ...

من پوستم سفیده قدم ۱۶۴ وزنم ۶۳

من پوستم سفیده قدم ۱۶۴ وزنم ۶۳

قدو وزنت خوبه اما سردی نخور، مسافرت نرو، نزدیکی خیلی کم،ودر آخر استرس خیلی مضره اصلا قرارنیست یک اتفاق دوبار بیوفته نگران نباش، منم بچمو از دست دادم ویکی دیگه باردارشدم الان خداروشکر5سالشه بعدی هم باردارم، ان شالله این دفعه به سلامت زایمان کنی

دلیل اکثرزایمان زودرس هارطوبت زیاد بدنه، دوغ ماست، یخ، بستنی، هندوانه، خیار تو دوران بارداری خیلی مح ...

حتما انجام میدم ممنونم که راهنمایی کردین