2777
2789
عنوان

نامزدم................

437 بازدید | 15 پست

سلام 

بچه ها من و نامزدم حدود یک هفته ای میشه که نامزد کردیم و در طول این مدت شب ها که از کار میره خونه بهم دیگه پیام میدیم و با هم صحبت میکنیم . خیلی پسر خوبیه و خیلی هم دوستش دارم اما دیگه خیلی بچه مثبته .

اصلا بلد نیست که عاشقانه و احساسی صحبت کنه و خیلی خشک و منطقیه . من دیگه عادت کردم که به اسم کوچیک صداش کنم اما اون هنوز فاطمه خانوم صدام میکنه و چون که وارد خیلی از بحث ها نمیشه  ، صحبتمون فقط تبدیل به یک احوالپرسی ساده شده . 

این رفتارش خیلی نگرانم میکنه ، میترسم که بعدا تو زندگیمون هم همین جوری سرد و منطقی رفتار کنه . میخواستم که نظر شما عزیزان رو راجع به این موضوع بدونم ممنون .

حتما مشاوره برو گلم 

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جااان عاشق این طور مردام😍

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

روش نمیشه و میخواد حرمت نگه داره . یه شب پیش هم بخوابید یخش وا میشه. همین

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

چطوری یک هفته ای هم عادت کردی؟ هم صداش میکنی؟ و از همه مهمتر دوسش داری؟!!!!!!!😑😑😑😑😑😑😑

بنظر من رفتار اون منطقی تر و مناسب تره به نسبت تو

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بله

خب حتما خجالتیه من و شوهرم برعکس همیم اون قبل عقدم راحت بود ولی من حتی چندماه بعد ازدواجم خجالت میکشیدم اسم کوچیکشو صدا بزنم الان من روم بازتر شوهرم شده نگران نباش عزیزم اونقدر روتون بهم باز میشه وقت هست😉ایشاله خوشبخت باشید💜

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️