2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 54 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وا.بی بی بزن.ریلکسیا

اخی بی بی زدم منفی بود 

ولی میگم شاید زوده 

ازطرفی هم دلم میخاد زودتر تکلیفم معلوم بشه برم واسه ماه اینده

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
یعنی چی الکیه اخه تا تخمک ازاد نشه که کسی حامله نمیشه

اخه من دوماه رفتم پیش دکتر و با امپول و دارو و ازمایش و روزتخمک گذاری ولی نتیجه نگرفتم 

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
اخه من دوماه رفتم پیش دکتر و با امپول و دارو و ازمایش و روزتخمک گذاری ولی نتیجه نگرفتم 

عزیزم منم کلی امپول و دارو مصرف کردم و نشده تخمک ازاد نمیکنم بخاطر چربی دور تخمدان و کیست های زیاد توام ببین مشکلت چیه که حامله نمیشی این امپولا تا مشکل داره زیادم جواب نمیدن اساسی به فکر مشکلت باش

دو روز دیگه صبر کن بی بی بزن یه هفته از زمان پریود بگذره

ولی به بی بی چک هم نمیشه اطمینان کرد من خواهرم تا بیست روز بعد از پریودی هرچی بی بی میزد منفی بود رفت ازمایش مثبت بود

عزیزم منم کلی امپول و دارو مصرف کردم و نشده تخمک ازاد نمیکنم بخاطر چربی دور تخمدان و کیست های زیاد ت ...

هیچ مشکلی ندارم 

نمیدونم اصلا 

عزیزم منم کلی امپول و دارو مصرف کردم و نشده تخمک ازاد نمیکنم بخاطر چربی دور تخمدان و کیست های زیاد ت ...

شما چیزای گرم هم میخوری ؟؟

اخی بی بی زدم منفی بود  ولی میگم شاید زوده  ازطرفی هم دلم میخاد زودتر تکلیفم معلوم بشه ب ...

آز بده دقیق تره انشالله ک هستی 😍😍😍😍

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
اره میخورم سردیجات رو تا حد زیادی کم کردم بخاطر کیست

اگر پریود شدی این ماه از روز پریودی هرصبح عسل و دارچین و سیاه دانه قاطی کن بخور خیلیا جواب گرفتن هم واسه کیست هم واسه نی نی دار شدن