2777
2789
عنوان

حاجت روایی

72 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من توی شرایطی هستم که دچار سردرگمی و استیصال شدم و نیاز دارم که خدا یه گشایشی توی زندگیم ایجاد کنه و هر چه سریعتر منو از این حالت در بیاره دیگه از بس گریه کردم خسته شدم میخوام برای حاجت رواییم 1001 مرتبه اسممبارک "المجیب" رو بگم  از اونجایی که دعا در حق همدیگه بهتر جواب میده هر کسی حاجتی داره بیاد با هم این ذکرو بگیم نزدیکای اذانم هست انشالله همه حاجت رواشیم

التماس دعا

من ۱۱۴ تا میگم‌گلم دعام کن خدا گره ی زندگیم و باز کنه و همونی شع که دلم میخواد

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شدت درکت میکنم:/عزیزم من دیگه جون دعا کردن ندارم ولی اگه میشه تو برام دعا کن و تاپیک اولمو بخون اگه مشکلم تا اخر هفته حل شه برا تو هم ۱۰ هزار یا الله میخونم‌.

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   
به شدت درکت میکنم:/عزیزم من دیگه جون دعا کردن ندارم ولی اگه میشه تو برام دعا کن و تاپیک اولمو بخون ا ...

انشالله حاجت روا شی💚

من الان دوماه وضع و اوضاعم بهم ریخته و درستم نمیشه