2777
2789
عنوان

ارثیه پدریم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 27 پست
نه عزیزم به رحمت خدا رفتن

خب ارثتونو تقسیم کنین دیگه 

بنظرم امضا نکن بهشون بگو من سهم ارثمو میخام یوقت گولتون نزنن امضا بگیرن ازتون هیچی ندن بهتون

اخه مادربزرگم همینجوری برادراش حقشونو خوردن 

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

امضا نکنیا سرتون دارن کلاه میذارن دقیقا کاری که داییم با مادرم کرد و چندسال رفتیم و اومدیم تا حقشو گ ...

آخه خواهرام همیشه سکوت میکنن ومن همیشه میشم آدم بده الانم امضا کردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه خواهرام همیشه سکوت میکنن ومن همیشه میشم آدم بده الانم امضا کردن

ببین به اونا دیگه پولی نمیدن خیالت راحت امضا نکن بگو اول سهممو بدین بعدا . داداشات اگه درست بودن اول پولتونو میدادن بعد میگفتن امضا کنین ببین این بلا سر مادرم اومده ها . نکن نکن نکن امضا کردی قید سهمتو کلا بزن برای همیشه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خب ارثتونو تقسیم کنین دیگه  بنظرم امضا نکن بهشون بگو من سهم ارثمو میخام یوقت گولتون نزنن امضا ...

آخه زمینا تفکیک نشدن که تقسیم بشن هر وقت لازم داشتن یه تیکه از لب خیابان فروختن چندر غازم به ما دادن اونم من با پررویی گرفتم

آخه زمینا تفکیک نشدن که تقسیم بشن هر وقت لازم داشتن یه تیکه از لب خیابان فروختن چندر غازم به ما دادن ...

خب اشتباهه دیگه همون لب خطو بگو تقسیم کنن سهم شمارم بدن تا زمیناتون تفکیک بشن

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

ببین به اونا دیگه پولی نمیدن خیالت راحت امضا نکن بگو اول سهممو بدین بعدا . داداشات اگه درست بودن اول ...

آره راست میگی کاش خواهرام این قدر سکوت نمیکردن تا همیشه من آدم بده باشم

آره راست میگی کاش خواهرام این قدر سکوت نمیکردن تا همیشه من آدم بده باشم

بذار ادم بده بشی ولی سهمتو بگیر لطفا

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته