2777
2789
عنوان

ارثیه پدریم

354 بازدید | 27 پست

سلام ما سه تا خواهر وسه برادریم برادرام قسمتی از زمین پدریم از سهم خودشون روفروختن وبین خودشون تقسیم کردنکردن چون ما قصد فروش نداشتیم حالا اسم مارو هم تو کاغذ فروش قید کردن ودو تا خواهرام هم امضا کردن بدون این به ما پولی از اون زمین بدن برادرام میگن توهم امضا کن بعدا سهم سه تا خواهر میدیم زمینی هم که فروختن ۴۰۰متر لب خیابان دوازده متری حالا شما بگین من چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امضا نکنیا 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

هیچی رو امضا نکن ، مطلقا . 

تا پول هست و آب از آسیاب نیافتاده برای گرفتن سهمت اقدام کن . 

اصلا چجوری زمین انحصار روثه نشده رو فروختن؟!

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

امضا نکنیا سرتون دارن کلاه میذارن دقیقا کاری که داییم با مادرم کرد و چندسال رفتیم و اومدیم تا حقشو گرفت

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من چی بگم بهشون تا بتونم حقمو بگیرم

بگو من امضا نمیکنم 

بعد این که مادرتون در قید حیات هست؟؟؟

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

تو کاغذی که قرار سهم ما مشخص شه چی بنویسیم تا معلوم شه این زمین سهم ماست اونا سهمشونو فروختن

برو پیش وکیل بپرس اصلا امضانکن اگه چیزی هم قرارنوشته باش از وکیل بپرس ومحضری باش