2777
2789

[۱۲/۱۳،‏ ۱۶:۳۳] ღ˘⌣˘): میگم اگر کسی لباسشویی دوقلو پاکشوما ،یا لباسشویی درب از بالا ،یا جاروبرقی سطلی ،گاز پنج شعله طرح فر ،خاست خبر بده ۲۰۰تومن کمتر از بازار میگیرم دارم  میخام بفروشم تو کارتنه

[۱۲/۱۳،‏ ۱۶:۳۳] ღ˘⌣˘): توبازار:لباسشویی دوقلو ۷کیلویی ۲۴۰۰تومنه

لباسشویی درب بالا ۴۵۰۰تومنه ۷کیلویی سیلور لوکس

گاز ۱۵۰۰

اتو ۵۰۰

ساعت ۱۵۰

بخاری مروارید سوز ۱۵۰۰

سرویس قابلمه ۱تومن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در خواست  دوستی مو  قبول کن

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
[۱۲/۱۳،‏ ۱۶:۳۳] ღ˘⌣˘): میگم اگر کسی لباسشویی دوقلو پاکشوما ،یا لباسشویی درب از بالا ،یا جاروبرقی سطل ...

ادرس شما کجاست 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

2 تا لباسشویی کمیته بهت داده؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2