2777
2789
عنوان

چجوری از همسرمون پول بگیریم

148 بازدید | 13 پست

من یک سال نیمه عقدم و هرشب پیش همیم ۴ روز خونه ما دو روز خونه شوهرم . و حقوق همسرم ۴.۷۰۰ هست . من دوبار باهاش صحبت کردم برام هر ماه پول بریزه ولی کلا یادش میره خسیس نیس . برای اپیلاسیون و ارایشگاهم پول میریزه ولی دوست دارم یه پولی هم خودم داشته باشم 

کارت یارانتونو بگیر🤣🤣

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو بخوا ازش من میگم پول بده تزول  

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
واقعا میگی؟

هم آره هم نه 

من کارت یارانمون دستمه زیاد نیست سه نفریم صدو۳۰تومن یارانس ۱۳۰معیشتی چیز خاصیم میخام دستی میگیرم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
همون موقع که پول اپی رو میده بگو مبلغ بیشتری بزنه. البته تو عقد خرج با پدره . 

بابام نمیگم نمیده ولی تا بهش نگم پول نمیده یا اگه بده ۴۰ تومن یا ۵۰ تومن میده مثلا دوماهیی یه بار

اخه چجوری بگم کارت یارانه رو بده من

چجوری نداره امشب بهش بگو یسری خرجای کوچیک دارم ک نمیتونم هردقیقه بگم برام پول بریز کارت یارانرو بده بمن ک لنگ نمونم 

شوهرته خجالت نداره