2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12087 بازدید | 1943 پست
ماکورونی با ته دیگ سیب زَمَنی موخام 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کمرم رگ به رگ شد تا نوشتمش 😅😅

😂😂😂😂😂😂✋🏻منم کمرم رگ به رگ شد تا خوندم

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
در عجبم نگار چطو به تو گیر نداده ؟تو چطوری هووی من نشدی؟🤨🤨🤨🤨🤨😂😂😂😂😂😂💙

عه پس تو خوااابی😂😂😂

من سوگلیش بودماااا

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عه پس تو خوااابی😂😂😂 من سوگلیش بودماااا

نه تو خوابی برای اینکه من اولو اخرین عشقش بودمو هستمو خواهم بود ...ای نگار اینجوری پای پیامای هووها نشین نیشتم ببند برو گفتینو 🤨😂😂😂😂🖤😎

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
تنها جواب متاهلا ب مجردا😒😒😒😂😂اخه اینم جوااابه مگه قراره گل بزنین ب سر

همینو بگو ما خودمون گل داریم 

یکی میخام بازش کنه 😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
باور کن هیچ چیز خاصی ندارع  جر اینکه باید بشوری و بسابی 🤪🤪🤪و ...کنی 😂😂😂😂😂

چیزززز خااااصی نداااره؟ بوووق که داره

@موهیتا  

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی