2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12121 بازدید | 1943 پست
ایییییی🤢🤢🤢 انگار چندتا بچه ۶ ساله نشستن اون پشت🤣🤣🤣 مخالفی ریپ نزن  انشالله بزرگ شید

عزیزم چرا دعوا راه میندازی یه چیزی میگی هنه میفتن جون هم از تاپیک خوشت نمیاد نیا توش خوب 

دل شکستن درسته؟؟

چجور شما بگی ولی اینا ریپ نزنن 

چرا سایت شده پر از دعوا 

نکنید این کار هارو

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چرا دعوا راه میندازی یه چیزی میگی هنه میفتن جون هم از تاپیک خوشت نمیاد نیا توش خوب  دل ش ...

دعوا نبود که عزیزم یه چیز جزئی بود که حل شد 

از کسی کینه ای ندارم 

نی نی یار حلش کرد 

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
ایییییی🤢🤢🤢 انگار چندتا بچه ۶ ساله نشستن اون پشت🤣🤣🤣 مخالفی ریپ نزن  انشالله بزرگ شید

خالی کن خودتو عزیزم راحت باش۰😂👋🏻

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
ن عزیزم شما در جریان نیستی نی نی یار شب در جریان هستن کاربر عقرب تهمت کلاهبرداری زده و کس دیگه ای رو ...

خب نی نی یار شب باهاشون حرف زده دیگه باید دلیل این کارشو توضیح بده هم به ایشون هم به نی نی یار شب

خودشون بذارین پیگیری کنن

کسی تهمت میزنه ما نمیتونیم کاری کنیم یا باید ثابت کنه یا عذرخواهی و چه کلاهبرداری اصلا؟ 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خب نی نی یار شب باهاشون حرف زده دیگه باید دلیل این کارشو توضیح بده هم به ایشون هم به نی نی یار شب خ ...

نمیدونم والا چ تهمتی اصلا خودش هم نفهمید چی گفت فقط گفت ک از همه کلاهبرداری کرده دیگه هیچ چیزی رو اثبات نکرد 

چشم ما سپردیم ب خودشون

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
خب نی نی یار شب باهاشون حرف زده دیگه باید دلیل این کارشو توضیح بده هم به ایشون هم به نی نی یار شب خ ...

عزیزم میشه کاربری اصلی منو فعال کنی(کویینزتاون) خودم خواسته بودم لغو شم

تو تماس با ما هم ایمیلم و اسممو گفتم 🌼 ممنون

حالم بدع...هیچی نخوردم از صب.......فقط قلبم تیر میکشع
کاش تاپیک بزنی ب نی نی یار بگی عذر میخام...بگی بش من ب اون کاربر بی ادب فقط گفتم ک کپکی عفونت خانوم برای چی لش شدی وسط سایت بی ادبی میکنی....بعدش سریع پست گزاشتم ک ولش کنید گزارش بزنید نی نی یارا رسیدگی کنن.....همین دوتا حرفو زدم......از نی نی یار هم عذر میخام اگ باعث رنجششون شدم....خودم حالم اصلا خوب نیست...امیدوارم منو ببخشن.....شرمندشم
ونوس...نی نی یار ب هستی گفتع ک یک ماه دیگ فعالم میکنع
ونوس اشکام دارع میریزع
کجایی
قلبم درد میکنع) نگار گفته اینارو(🖤

عزیزم نی نی یار جونم توروخدا یه کاری بکنین اخه یه ماه من خواهرمو نبینم؟ناراحته غلط کرد معذرت میخواد پشیمونه تورو خدا  برش گردونین لطفا🖤

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
حالم بدع...هیچی نخوردم از صب.......فقط قلبم تیر میکشع کاش تاپیک بزنی ب نی نی یار بگی عذر میخام... ...

عزیزم کی گفتم یه ماه

گفتم اگر اصرار کنین الان بازش کنم دوباره دعوا کنه یه ماه میبندمش بذارین الان چند روز بسته بمونه دعوا رو بذاره کنار فقط هم همین یه دونه پست نبود 

عزیزم شما خبر ندارین سری قبلی بهشون گفتم تو تاپیک دعوا پست نذارن ریپلای نکنن جواب ندن ولی تو اون تاپیک همش پست گذاشته و بحث کرده ولی دو تا پستش بد بوده همینی که شما گفتین و یکی دیگه بعد میگین فقط گفتی اینا رو خب زشته همینم به جای این که بهشون یاد بدین خوب حرف بزنین میگین فقط گفتم این و این و اون؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عزیزم کی گفتم یه ماه گفتم اگر اصرار کنین الان بازش کنم دوباره دعوا کنه یه ماه میبندمش بذارین الان چ ...

خب الان دقیق میشه چند روز که برگرده توروخدا ببخشیدا🖤

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
عزیزم کی گفتم یه ماه گفتم اگر اصرار کنین الان بازش کنم دوباره دعوا کنه یه ماه میبندمش بذارین الان چ ...

نی نی یار جون رحم کن بع دوستاش به خدا دلم براشون کباب شد قول میدن دیگ بی ادبی نکنن دیروزم نمیخاستن برن تو تاپیک دعوا یه خانمی لینک گذاشت رفتن گناه دارن به خدا دو از دوستاش خودشونو هلاک کردن ایندفعرم مهربونی کن ازشون بگذر 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
نمیدونم والا چ تهمتی اصلا خودش هم نفهمید چی گفت فقط گفت ک از همه کلاهبرداری کرده دیگه هیچ چیزی رو اث ...

یه کاربری باهمین عکس پروفایلی که اسی داره به منم تهمت زد،اسم کاربریش یادم نیست برای همین مطمئن نیستم اسی بود یا نه....

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش