تو نت خوندم چشم ابی ها عملکرد کندی دارند و تو حل سریع مسائل زندگی ضعیف عمل میکنن و..
تا یه چشم ابی رتبه یه رقمی پیدا نکنم اروم نمیگیگیرم🔪😂😂😂
متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌