2777
2789
عنوان

بیاین نظربدین.

68 بازدید | 17 پست

🙁

نامزدم میدونس که من حالم خوش نیست و چن شبه درست نخوابیدم. 

ازصب سرکاربود و سرش شلوغ بود وقتی رفت خونه ازسرکارش ی حالی ازمن نپرسید ک بهترشدم یانه. فقد ی پیام داد که من دارم میرم خونه بعدشم نتشو خاموش کرد اصلاانگار نه انگار منم هستم .😓ادم هرچقدم خسته باشه نباید اینطور رفتار کنه. بخدا حس بی ارزش بودن بهم دست میده من اینجا دارم میمیرم از مریضی اون ی حالی نمیپرسع.. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو منی‌یا من‌توام🖤🤔منم نامزدمو بهش میگم‌ مثلا ایقدر درددارم شاید رفتم بیمارستان بعد ک قط میکنیم و خدافظی میکنیم اصلا چندساعت بعدشم نمیگه بهتر شدی و فلان ولی من میپرسم همیشه حالشو هوف خدا اصابم هرابه

عه دقیقا حکایت دیروز منه ! حالی ک نگرفت هیچی پیامم دادم کلا آن نشد تا اینکه صبحی زنگ زد گفت دیشب شیفت بودم بعدم خسته رفتم خونه افتادم روی تخت از بس خواب داشتم دیگ منم دیدم منطقیه حرفش کشش ندادم😉

دوست داشتنت قشنگ ترین داشتنی دنیاست..!
تو منی‌یا من‌توام🖤🤔منم نامزدمو بهش میگم‌ مثلا ایقدر درددارم شاید رفتم بیمارستان بعد ک قط میکنیم و ...

منم همینطور. 😭چرااینجورین. دقیقا منم اگه حالش بد باشه همششش ازش میپرسم بهترشدی یان ولی اون انگار ن انگار 

خو الان بنظرت چیکارکنم. حقش نیس ک باهاش قهرکنم؟ 😑

چی بگم😅

حالا ب خودش این موضوع رو بگو شاید دلیل قانع کننده ای داشته باشه قهر و دعوا راهکارش نیست.

دوست داشتنت قشنگ ترین داشتنی دنیاست..!
چی بگم😅 حالا ب خودش این موضوع رو بگو شاید دلیل قانع کننده ای داشته باشه قهر و دعوا راهکارش نیست.

هیچ چیزی نمیتونه منو قانع کنه من دارم باش حرف میزنم اف میشه