2777
2789
عنوان

رفلاکس

208 بازدید | 51 پست

سلام ببخشید من پسرم از اول کولیک داشت دکتر گفت تا چهار ماهگی خوب میشه چهار ماه خوب شد فقط چند وقتی شد سینه نگرفت فقط تو خواب می خورد وزنشم خوب بود   دیروز ک بردم دکتر گفت رفلاکس داره دارو نوشت از دیشب ک بهش دادم دیشب بیقرار بود امروز نیم ساعت گریه کرد بیقرار شد بنظرتون از دارو هاست یا از واکسن ک براش زدم ؟تا چند ماهگی خوب میشه ؟کی بچش از چهار ماهگی رفلاکس گرفته ؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم از یه ماهگی رفلاکس داشت امپرازول بهش میدم روزی بیست دونه

دختر منم یه چند روزیه بد شیر میخوره یه مک میزنه دوباره گریه باید روپام بزارم پستونک بدمش خواب بره بعد شیرش بدم 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
احتمالا از واکسنه منم پسرم از ۳ ۴ ماه به بعد دیگه سینمو نمیگرفت منم همه راهارو امتحان کردم‌تا سرپا خ ...

حتی نصف شبام راه میر ی بهش شیر میدی

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

دختر من ۸ ماهشه هنوز خوب نشده.الانم فقط تو خواب میخوره.مجبورم کمکی شیر خشک بدم.لعنت ب رفلاکس.همیشه آرزوم بود بچه ام بوی نی نی بده بوی شیر.اما همیشه بوی شیر ترشیده میده بخاطر رفلاکس

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی
یعنی برایرفلاکس نبردیم دکتر ؟

شیر زیاد بالا میاره یا نه جهشیه 

یعنی برایرفلاکس نبردیم دکتر ؟

من تا الان هرماه پسرمو پیش دکترش بردم‌واسه چکاپ والا اون‌گفت رفلاکس نداره و بچه ها گاهی اعتصاب شیر میکنن باید هرطور که میخواد بهش بدی منم‌امتحان کردم‌ابن مدلی خورد من اتفاقا گفتم‌رفلاکسو اما گفت نه

بنظرت این دارو ها  اثر بد ندارن ؟

نمیدونم والا ولی از وقتی کپسولو بهش میدم ومتر شیر بالا میاره

دختر من ۸ ماهشه هنوز خوب نشده.الانم فقط تو خواب میخوره.مجبورم کمکی شیر خشک بدم.لعنت ب رفلاکس.همیشه آ ...

عزیزم دختر شما زیاد شیر بالا میاره یا نه 

دختر من از وقتی کپسولو بهش میدم خیلی کم شده وقتایی که پرخوری کنه زیاد میاره فقطم وقتی اروغ میزنه بالا یکم میاره