2789
عنوان

مدل چادر مشکی

243 بازدید | 30 پست

سلام

من قدم بلنده

۲۱سالمه

لاغرم هستم

یه بچه ۶ماهه دارم

چه مدل چادری مناسبمه

آخه چادر ساده نمیتونم با بچه بپوشم

از اونجاییم ک خیلی سخت پسندم نمیدونم چه مدلی بهم میاد و مناسبه میشه راهنماییم کنید ممنون😗

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چادر چیه😠😠😠

امروز جلو رییسم خوردم زمین اعصابم خورده..

چادر جده بپوش..

ولی من موقع ک بچم ب دنیا اومد مانتو عربی خریدم..خیلی خوب بود

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍

چادر حسنا بخر خیلی خوبه من چادری نیستم واصلا بلد نیستم‌چادر نگهدارم ولی یه این مدلی دارم برا زیارت خیلی راحته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

حسنا آسونه ولی جلوش یکم باز میشه که چون بچه بغلت میگیری عیبی نداره، و به قد بلند هم میاد، آزاده ولی از سرت نمیفته

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
من ۱۹ سالمه بچه دارم😑

چه خبره ؟؟عجله داشتی؟؟😁

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

اگه به چادر ساده علاقه داری میتونی چادر حسنا بگیری که به دخترای لاغر هم خیلی میاد

چادر عربی اصیل هم زیباست.بحرینی  و دانشجویی همراحتن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست😊❣هر ڪه را هیچ به ڪف نیست،به دل آهی هست💔😉 #خدایا_شکرت   رژیم:قد168👈 وزن اولیه:80😵😰 وزنم بعد از دوماه:73.650😃😌28 آذر:72.450😊10 بهمن:70.800 😊8 اسفند:69 😄7فروردین :68😀7 اردیبهشت:66وزن هدف اول:66(بعد ۶ ماه و 20روز  به وزن هدف اولم رسیدم خدایاشکرت که بهم اراده قوی دادی)😋وزن هدف دوم:60 مـن مـیتونـم💪وزن 26 اردیبهشت: 65.800  وزن 12 تیر:64.500 وزن 26 اردیبهشت:63.200 وزن 26 شهریور:59:600  وزن الان :58 کیلو