2777
2789
عنوان

بچم سقط شد💔

203 بازدید | 9 پست

۶هفته بودم.دیروز ی لخته اندازه۲ بندانگشت ازم افتاد.امروزهم ی لخته گوشتی ک انگار سفید رنگ بودبه دکترم وسونوگرافی چیزی نگرفتم .اولین سونو بارداری رو دیروز رفتم گفت چیزی از بچه وجودنداره ساک بارداری دیده نمیشه.ممکنه باز چیزی ازش مونده باشه؟چی بخورم تو خونه دفع بشه به کوتاژوقرص نکشه

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
الهی درکت میکنم هم دردیم منم 6هفته سقط کردم 

انشالا دوباره بزودی بچه سالم وسلامت نصیبت بشه.شماچجوری سقط کردی خیلی لخته دفع کردی چیزی ازش مونده بود؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الهی

منم تازه سقط کردم تو ۱۰هفته

بخاطر بارداری پوچ...

رفتم سونو واسه صدای قلب گفت پوچه، خودش باید زودتر از اینا سقط میشد چون بارداری پوچ معمولا تا ۶،۷ هفته خود به خود سقط میشه‌..

ولی نشده بود خیلی دیر شد

من بعدش بومادران و با مریم گلی دم کردم برای دفع بقایا

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

ببخشید من فقط چند قطره خون اومد بدون لخته بعد رفتم دکتر آزمایش وسنو دادم گفت سقط شده بعد کورتاژ کردم البته بچه اولم بود وهنو بچه ندارم 

بعد تمیز شدم تو خونه آویشن و چیزای گرم میخوردم 

الهی منم تازه سقط کردم تو ۱۰هفته بخاطر بارداری پوچ... رفتم سونو واسه صدای قلب گفت پوچه، خودش باید ...

ازکجا بفهمم دلیل سقط من چی بود؟من ک ساک بارداری اصلا دیده نشد دکترمم نشون دادم جواب سونورو فقط گفت ساکی تشکیل نشده نگفت دلیلش چیه 

ازکجا بفهمم دلیل سقط من چی بود؟من ک ساک بارداری اصلا دیده نشد دکترمم نشون دادم جواب سونورو فقط گفت س ...

دلیلش رو نمیشه فهمید

حتی منم که تشخیص بارداری پوچ دادن رو گفتن دلیل بارداری پوچ معلوم نیست

میکن یک سوم بارداری ها قبل از هفته ۱۲ خاتمه پیدا میکنه

که اکثرا دلیلش بارداری پوچه

یا آسیب

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
اگه ماه بعد سقط اقدام کنیم احتمال داره دوباره باردارشیم؟؟

اره ولی خیلی خطر داره هم واسه خودتون هم واسه بچه‌.باید۳ تا۶ماه جلوگیری کنید