2777
2789
این نینی هنوز جنسیتش مشخص نشده؟؟؟ انشالله خدا بهت میده گلم

بچه اولمه 

خداروشکر یه دختر خوشگله😍😍😍😍 

اما همیشه ارزومه جفتشو داشته باشم 

مادرشوهرم فقط پسر داره همش حسرت دختر میخوره 

زن عموم بچه هاش دخترن حسرت پسر میخوره 

دلم میخواد خدا جفتشو بهم بده

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
بچه اولمه  خداروشکر یه دختر خوشگله😍😍😍😍  اما همیشه ارزومه جفتشو داشته باشم  ماد ...

عزیزززم دختر خیییلی شیرینه مخصوصا اگه اولی باشه من دخترم سه سال و ۸ ماهشه ولی انقد همدممه انقد غمخوارمه انقد مراقبمه بعضی وقتا میگم اگه نبود من دووم نمیاوردم کلا برا ی زندگی ی ارامشه بزرگیه...خدا بهت ببخشه ادم هر چی نداره دلش میخواد ..انشالله بعدی رو سر وقت مناسب با رژیم پیش برید پسر بشه ب امید خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزززم دختر خیییلی شیرینه مخصوصا اگه اولی باشه من دخترم سه سال و ۸ ماهشه ولی انقد همدممه انقد غمخوا ...

فقططططط میخوام سالم باشن 

اره من چون غریبم دختر خیلیییییی بهتره برام 

حتی اگرم بچم الان پسر بود باز بخدا منتظر دختر میموندم 

شما رژیم کرفتی؟یا همینجوری

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
فقططططط میخوام سالم باشن  اره من چون غریبم دختر خیلیییییی بهتره برام  حتی اگرم بچم الان ...

اره دختر خیلی نعمته 

من شوهرم لبنیات و تقریبا صفر کرد فقط پنیر صبحونه و یکم ماست با غذاش ...کافئین و زیاد کرد  و گرمی خودشو بست ب خرما و ارده شیره و عسل و اینا البته قبل اقداممون بعدش من مامانبزرگم مرد بیخیال شدیم پیگه ب اون سفت و سختی رعایت نکرد و کلا در نظرمون منتفی بود ک یهو بیبی چک مثبت شد😬😂😂

اره دختر خیلی نعمته  من شوهرم لبنیات و تقریبا صفر کرد فقط پنیر صبحونه و یکم ماست با غذاش ...کا ...

خداروشکر 

طبیعی میخوایی زایمان کنی؟عزیزم از کیسه آب یا زایمان زودرس نمیترسیدی؟من خیلی ترس دارم

خداروشکر  طبیعی میخوایی زایمان کنی؟عزیزم از کیسه آب یا زایمان زودرس نمیترسیدی؟من خیلی ترس دارم

اره من دخترمم طبیعی بودم ولی با امپول فشار دردم گرفت خیلی اذیت نشدم ولی سره این جوجه یکم استرس زایمان دارم 

اره من دخترمم طبیعی بودم ولی با امپول فشار دردم گرفت خیلی اذیت نشدم ولی سره این جوجه یکم استرس زایما ...

نه دومی خیلی راحت تر از اولیه

اره من دخترمم طبیعی بودم ولی با امپول فشار دردم گرفت خیلی اذیت نشدم ولی سره این جوجه یکم استرس زایما ...

اینکه میگن سر تخت زایمان مدفوع یا ادرار میکنی راسته؟

اینکه میگن سر تخت زایمان مدفوع یا ادرار میکنی راسته؟

خخخخ اره یکم یعنی دست خود ادم نیست مخصوصا مدفوع کلا ادم تا دردش میگیره حس مدفوع کردن ب ادم دست میده عجیبا مخصوصا وقتی بچه داره میاد پایین بیشترش توهمه  ولی اره پیش میاد نگرانش نباش طفلیا ماماها خودشون ب اینکار ترغیبت میکنن براشون عادی شده بندگان خدا

خخخخ اره یکم یعنی دست خود ادم نیست مخصوصا مدفوع کلا ادم تا دردش میگیره حس مدفوع کردن ب ادم دست میده ...

بیچاره ها عجب شغلی دارن اه اه 

من اگه ماما بودم پرتش میکردم رو خودشون

بیچاره ها عجب شغلی دارن اه اه  من اگه ماما بودم پرتش میکردم رو خودشون

بخدا خیلی نجیبن اکثرشون ...انقد ادم باهاشون تندی میکنه ..من وقت زایمانم میگفتم الان دیگه انقد اذیتشون میکنم ولم‌میکنن میرن یا دعوام میکنن ولی انقد باهام‌مهربون بودن قربون صدقه میرفتن بعدش ک حالم بهتر شد انقد ازشون معذرتخواهی کردم همش میگفتن فدای سرت اشکال نداره 

بخدا خیلی نجیبن اکثرشون ...انقد ادم باهاشون تندی میکنه ..من وقت زایمانم میگفتم الان دیگه انقد اذیتشو ...

حالا اگه شانس منه میگن پاشو تختو تمیز کن تا بعدش بند نافو ببریم

با بچه آویزون باید برم😂