2777
2789
عنوان

کوفته

283 بازدید | 15 پست

اینبار کوفته گذاشتم کلی هم گذاشتم 22 تا میشه همش رو فریزکردم و 2 تا درآوردم گذاشتم پخت ولی وارفته چیکارشون کنم؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اب زیاد ریختی

نه ثله همیشس خواستم امتحان کنم آبشو کم کردم یه دوتا دیگه گذاشتم اینارم الان دیدم وارفته

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

شده آش کوفته .😂😂😂. اصلا نتونستم یه کوفته درست درمون درست کنم یا میشه سنگ یا آش😐😐😐

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
نه ثله همیشس خواستم امتحان کنم آبشو کم کردم یه دوتا دیگه گذاشتم اینارم الان دیدم وارفته

منم فریز میکنم بعد میپزم ابش زیاد باشه وا میره 

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
چون فریزش کردی اینجوری شده

از فریز نیست هیچوقت اینجوری نمیشد این دفعه اینجوری شده.

محکم درست نکردی

آب زیاد زدی 

اون موقع برنج خام نبودا

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

به خاطر فریز کردن نیست 

شاید مواد اولیه ش رو به اندازه بکار نبردید 

مادر همسرم همیشه فریز میکنن ، هر بار هم بخوان به تعداد آماده میکنن و خیلی عالی میشه 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

نمیدونم آخه من خودم شده چیزی فریز کنم دیگه مث پخت اولش نمیشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
2790
2778
2791
2779
2792