2821
2789
عنوان

ختنه ی پسرم

1159 بازدید | 54 پست

سلام دوستان پسرم چهار ماه وبیست روز داره ،میخوام ختنه اش کنم ،به خاطر اوضاع قرمز کرونا دیر اقدام کردم،الانم بخیه میزنند حلقه نمیگذارمد،میخوام ببینم شما ها برای ختنه ی بچه هاتون بخیه زدید مشکلی نداشت؟؟؟خیلی نگرانم واسترس دارم

به هیچ عنوان به هیچ عنوان حلقه نکن 

فقط بخیه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

پسر منم چهارماهو بیست روزشه حلقه انجام دادیم ۱۵روزگی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر ن باحلقه بود 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ن خیلی راحت بود من با لیزر انجام دادم و اصلا فکر نمیکردم انقدر راحت باشه بخیه هاشم دوتاش خودش افتاد۲ تاشم خودم کشیدم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

پسرم با حلقه بود هنوز دردایی که کشید و جیغ هاش تو گوشمه 

وقتی یادم میوفته حالم بد میشه 

😭😭😭😭

برا بچه خواهرم بردیمش بخیه خیلی عالی و در حد ۱۰ دیقه سخت بود

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
پسرم با حلقه بود هنوز دردایی که کشید و جیغ هاش تو گوشمه  وقتی یادم میوفته حالم بد میشه  ...

پسر منم حلقه بود بی حس کرد خوب بود بعدشم یکم اسنامینوفن دادیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
پسرم با حلقه بود هنوز دردایی که کشید و جیغ هاش تو گوشمه  وقتی یادم میوفته حالم بد میشه  ...

جاریم پسرش رو بخیه کرد ،خیلی مینالید کهذعفونت داشته و درد داشته و بد شده ،منم ترسیدم

توی این سن بخیه میکنند

مگه سن داره🤔