و راجب اخلاق و رفتارش نمیدونم هنوز در مرحله اول هستیم و فقط در حد حرف بوده فقط میدونم شغلش مکانیک هست و باید بخاطرش یه شهر غریب زندگی کنم با شهر غریب زندگی کردن هیچ مشکلی ندارم چون من اصلا به خانوادم وابسته نیستم و برام سخت نیست ...فقط اینکه شغلش میشه بگید چطوریه یعنی درآمدش چطوره من فکر میکردم شغلش خوب نباشه ..مغازه از خودشه مغازه مکانیک
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
الان جواب میدی بهش و بعد میشناسی ؟ خدایی اگه مانتو بود هم اول میخریدی بعد پرو میکردی ؟
عزیزم میگم هنوز خواستگاری نیومده هروقت بیاد میشناسم دیگه 😐😐😐 بعدشم هنوز تحقیق نکردیم ...گفتم که کم کم باید تحقیق کنیم و بیان خواستگاری و قرار بزاریم همدیگه بشناسیم
دقیقا چه مزیتی داره آدمی که نه چهره اش رو دیدی نه شهر خودته نه شغل خاصی داره نه رفتارش رو میشناسی
کارش چه خوبه مکانیکی داره
با رفتن به شهر دیگه مشکلی نداره
میتونه اخلاق و ... که باید اونا هم در نظر بگیره بعد جواب بده
الان میخواد ببینه شغلش خوبه یا نه
سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضیها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضیهامون ندونسته قضاوت میکنیم پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
ببین یه دوره باهاش در حد و حدود حرف بزن در چهار حالت باهاش ازدواج نکن ۱ ادم هرزه و خیانت کاری باشه ۲ ادم خسیسی باشه ۳ وابسته ی مادر و خواهر یا خانواده باشه ۴ شکاک و بدبین باشه
میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود... 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/#جانفدا...💛
ادم واسه خريد خونه جديدِ بيشتر از ايني كه شما درمورد خواستگارتون ميدونين درمورد همسايه ها پرس و جو ميكنه
خطرناكه كارت
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت