2777
2789
عنوان

ویار.

86 بازدید | 14 پست

مادر شدن چقدر   سخته . من ۷هفته و ۴روزم  دو روزه ویارم کم شده .به نظرتون جای ترس داره  ؟معمولیه ممکنه ویار کم بشه ....هر چی میدونید راهنمایی کنید ممنون......    تو رو خدا برام دعا کنید  به سلامت مادر بشم. دیگه از انتظار خسته شدم ۱۵ساله منتظرم. 

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواهر شوهرم س ماهشه اصلا ن ویار ن حالت تهوع ن سردرد هیچی خداروشکر بدن با بدن فرق میکنه نگران نباش

راست میگی .ان شاءالله که به سلامت نی نی رو بغل بگیره .   من چون   یه بار  تو ۱۳ هفتگی جنینم ایست قلبی  همه اش میگم نکنه  دوباره خدا من و اینطور امتحان کنه .😭برام دعا کن لطفا بخیر و خوشی بگذره این بارداری

توکه نمیخاستی تااخرش همین باشی عزیزم انشاالله به سلامتی بدنیابیاریش قدمش پرخیروبرکت باشه واستون

دورت بگردم ممنوت از دعای خیرت .ان شاءالله که شما هم سلامت و حاجت روا باشی 

راست میگی .ان شاءالله که به سلامت نی نی رو بغل بگیره .   من چون   یه بار  ت ...

ممنون ان شالله ک شما هم نینیتو بغل میگیری تو دوران بارداری نماز اول وقت دعا قران ذکر فراموش نکن واقعا تاثیر داره

ممنون ان شالله ک شما هم نینیتو بغل میگیری تو دوران بارداری نماز اول وقت دعا قران ذکر فراموش نکن واقع ...

رعایت میکنم. خودم رو اول به خدا  و بعد  ائمه سپردم ..  ولی باز میترسم😭  

راست میگی .ان شاءالله که به سلامت نی نی رو بغل بگیره .   من چون   یه بار  ت ...

چرا تو۱۳ هفتگی ایست قلبی کرد دکترا دلیلشو نگفتن من خیلی نگرانم ولی توکل ب خدا میکنم هرچی خیره برام رقم بزنه

چرا تو۱۳ هفتگی ایست قلبی کرد دکترا دلیلشو نگفتن من خیلی نگرانم ولی توکل ب خدا میکنم هرچی خیره برام ر ...

ازمایش خون همه اش خوب بود  دکتر گفت نمیدونم چی شده .برا  فامیلها مونم چندتا پیش اومد  .دختر عمو  .عروس عمو .تو ماه ۵ .نمیدونم .من  جدیدن از اینترنت کم استفاده میکنم میگم نکنه دلیلش این باشه

بمن گفت غربالگری اول میشه شنید 

از خودت برام خبر بزار .ببینم چیکارا کردی و میکنی.   حالتت چطوری .راستی من دوتا جنین دارم 🙈👶👶