2777
2789
عنوان

سقط هفته پنج

111 بازدید | 13 پست
يعني هيچكس نيست هفته پنج سقط كرده باشه؟؟؟؟؟ من نميدونم سقط شده يا نه روز اول زياد دفع كردم لخته ولي روز بعدش شد لك الان ٢ روز گذشته سينه درد دارم طبيعيه؟؟هفته پنج كوچيكه بنظرتون همينا بود سقط شده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته پنج جنين كلا يه تيكه لخته خون هست اندازه يه گردو با كل كيسه آبش و اينا احتمالا بين همون لخته ه ...

آره خیلی کوچیکه ولی استرس دارم هرچی گرمی میخورم فقط یکم لک دارم شما سقط کردی هفته 5? 

آره خیلی کوچیکه ولی استرس دارم هرچی گرمی میخورم فقط یکم لک دارم شما سقط کردی هفته 5? 

پنج نبودم ٩ بودم منو كوتاژ كردن ولي تا ٢٥ روز پريود يا لك بودم

١٥ روز به بعد لك بودم ولي تو همون ١٥ روز به بعد دو تا تيكه شبيه جيگر مرغ دفع شد يبار شايد ١٥ مين روز يبارم ٢٠ مين روز

باشه خیلی استرس داشتم خواستم بدونم کسی مثل من بوده با نه

جنين سقط بشه دلدرد از بين ميره 

دكتر به من گفته بود اگه دلدرد شديد داشتي يا خونريزي شديد داشتي هر لحظه از شبانه روز بود بهم زنگ بزن بيا بيمارستان يا مطبم

جنين سقط بشه دلدرد از بين ميره  دكتر به من گفته بود اگه دلدرد شديد داشتي يا خونريزي شديد داشتي ...

خیلی کم دل و کمرم درد میکنه ولی خون نه ایشالله دفع شه   

خیلی کم دل و کمرم درد میکنه ولی خون نه ایشالله دفع شه  

من بعد از سقط دلدرد نداشتم فقط خيلي سردم بود تا يه ماه خيلي سردم بود 

روز اول هم يه درد خيلي خيلي خفيف مثل درد پريودي ولي خفيف تر