2777
2789
عنوان

یلدا عروس

186 بازدید | 23 پست

سلام برای یلدا دوم عروس هم معمولا مثل یلدای اولش کادو و هدیه میبرن ؟ اگه خو  عروس با شوهرش بخواد برن برای یلدا چیزی بخرن جز کاپشن و پالتو و بارانی و چکمه دیگه چی به ذهنتان می رسه پیشنهاد بدین؟

هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا من اولیشم نیاوردن از لج ...شما ببرین چشم براه نمونه

ما بردیم برای سال اولش پسرمون اصرار میکنه برای سال دوم هم ببریم ولی من بهش میگم لازم نیست فوقش خودتون دو تا برین یه چیزی بگیرین به نظرتان چی بگیره براش

نه نمیخرن عزیزم خوب کلاه و شال گردن و دستکش شال و روسری زمستونی موند دیگه فقط

بلوز بافتنی خوبه به نظرت

ساعتی  چیزی بعدشم اجیل ومیوه تزیین کنین ببرین

آها یعنی دوباره ببریم ؟ برای همه دخترکی فامیلمان یک بار بیشتر نمیبرن الان این پسر خودمون  که اصرار داره 

آها یعنی دوباره ببریم ؟ برای همه دخترکی فامیلمان یک بار بیشتر نمیبرن الان این پس  خودم نه که اص ...

من دختر داییم نامزد بود فقط سال اول اوردن براش سال دوم هم لباس خریدن و میوه خیلی تجهیز نیاوردن 

ولی عروس شما چون میگه ببرین براش ولی در مقدار کم چون به خاطر پول اخرش برچسب خسیس بودن بهتون نزنن خانوادش 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

آها یعنی دوباره ببریم ؟ برای همه دخترکی فامیلمان یک بار بیشتر نمیبرن الان این پسر خودمون  که اص ...

شاید عروستون بهش گفته به شما از طرف خودش بگه مردا زیاد تو گیر دار این چیزا نمیرن فقط میدونن یلدایی میبرن خانوما به کلی تزیین و این چیزا گیر میدن

شاید عروستون بهش گفته به شما از طرف خودش بگه مردا زیاد تو گیر دار این چیزا نمیرن فقط میدونن یلدایی م ...

اره بخدا عروس پر ریخت و پاشی خدایی ولی خوب دختره دیگه ذوق داره برای همین به پسرمان گفتم که فقط بزن بیرون چیزی بخره براش ولی دیگه نبریم چون رسم نیست انگار

اره بخدا عروس پر ریخت و پاشی خدایی ولی خوب دختره دیگه ذوق داره برای همین به پسرمان گفتم که فقط بزن ب ...

خب فقط خانواده خودتون برین فامیل نه  چون سال دوم فقط خانواده داماد میرن نه فامیلاش 

اره ببرین براش میوه شیرینی هم بگیرین ولی زیاد نه به مقدار کمش 

خب فقط خانواده خودتون برین فامیل نه  چون سال دوم فقط خانواده داماد میرن نه فامیلاش  اره ب ...

فقط شبانی به نظرت چه مدلی خوبه ؟ ممنون میشم بگی میخوام نظرهای بقیه رو هم بدونم