2777
2789
عنوان

در باز نکردن 😏😟

616 بازدید | 30 پست

امروز  رفتم پیاده خونه خالهم پسر خالم ۱۴ سالشه ولی خاب  الو هستن خیلی دوس داره من اونجا برم  نرسیده ب  کوچشون  زنگ زدم  ب خالم ک  امکان پذیر نبود زنگ زدم ب نیما  من نزدیک  خ نه تون هستم درباز کن با خابلوی  گف باشه  حالا رسیدم خونشون میبینم  در  باز نکردن هر چی در زدم باز نکردن     هر چی زنگ    زدم جواب نداد این چی میدونه باشه  دیگه  تو شهر  غربت  تنهای برگشتم  خیلی دلم شکست 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سر زده رفتی عزیزم شاید کار داشتن شاید خواب بودن اشتباه کردی تو که میدونی خواب الو هستن نباید میرفتی منم بودم درو باز نمیکردم. قبل رفتن باید زنگ میزدی نه تو کوچه بری و زنگ بزنی کارت اشتباه بود

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
شاید بخاطر کرونا نخواستن بری 

اونا همش میان خونم    براشون  سمبوسه درست میکنم ب خالم  قلیون میزارم   خوبیم باوهم مگ میشه 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

ساعت چند رفتي ؟

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
عع وا زنگ بزن ب نیما حرصتو سرش خالی کن

براش پیم  دادم 😢😢

شاید باشوهرش دعوا کرده بود خالت و جو خونه پذیرای اومدن مهمون نبوده

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عع وا زنگ بزن ب نیما حرصتو سرش خالی کن

براش پیم  دادم 😢😢 نگاه چی گفتم (  نیما من زنگ زدم   گقتی در باز میکنم  باز نکردی هر چی در زدم زنگ زدم جواب ندادی 😑)