من تو اسفند و دی رفتم هواش خیییییلی خوبه.پسرم با تاپ شلوارک بود. نه خییییلی گرمه نه سرد. قبلا هتل شایگان رفتم اما الان اونجا سوییت داریم میریم.
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
ما پارسال تو دی رفتیم... عالی بود هواش.. البته یه کوچولو سرد هم بود.. هتل سیمرغ بودیم که خوب بود چون میخواستیم ساحل اختصاصی داشته باشه این هتل رفتیم.. یه سال دیگم هتل هلیا رفتیم اونم خوب بود
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
از پارسال راستش دیگه نرفتم نمیدونم اوضاع کرونا چطوره. شااااید نزدیک عید اگه اوضاع کرونا بهتر بشه بریم.
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اونجا ک جزیره س رفت و آمد فقط با هواپیما س میگین ینی زیاده؟
والا من هفته پیش تو نمیدونم کدوم سایت بود دیدم زده وضعیت نارنجی. دیگه نمیدونم