2821
2789
عنوان

هزینه‌هاتون💸💸💸

234 بازدید | 42 پست

بچه‌ها یه سوال

شما تو دوران نامزدی هزینه‌هاتون با نامزدتون بود؟

من‌لباس و اینارو با نامزدم میرم میخرم یعنی همیشه خودش بهم میگه ک بیا بریم فلان چیزو بخریم ولی کلا پول دیگه‌ای نمیگیرم چون خودمم حقوق دارم خیلی وقته که از بابام پول نگرفتم ولی هر وقت هم خواستم بهم پول داده. حالا هم بیشتر حقوقمو یا خیلی وقتا کلشو میدم واسه جهیزیه دیگه پولی واسه خودم نمیمونه. از بابا و نامزدم هم عادت ندارم‌ پول بگیرم.

حالا به نظرتون من چه گلی باید به سرم بگیرم؟😅

شما تو دوران عقد چه جوری بودین یا هستین ؟

من هیچی ازش پول نمیگرفتم😕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هزینه هام و جهاز و خرج تحصیل با بابام بود

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم ولی خب تو چیکار میکردی؟

بابام بهم میداد 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻