2777
2789

سلام دخترا 

من میخام سردوز صنعتی قیمت مناسب بگیرم الان حدودا چه قیمتین و چه برندی خوبه ؟؟؟ نمایندگی فروش یا خیابونی مرکز فروشی برای چرخ خیاطی و سردوز تو تهران کجاست؟؟؟ من درآمد دارم با چرخم باید یه چیز خوب و قیمت مناسب بگیرم در حد نهایتا ۷ تومن 

یه سوال دیگه سردوز اصل رو چجوری باید تشخیص بدم؟ 

۷ تومن دیگه فکر نکنم گیرت بیاد .گ من ژوکی و جک سه نخ رو پرسیدم گفت حدود ۱۲ تومنه

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرودز سه نخ سنجاقک دارم فروشنده گفت پروانه یا سنجاقک دوسال پیش که خریدم

اونا خانگین ممنونم ازت ب درد کارم نمیخوره من لباس عروس دوخت می کنم باید سردوز خوب باشه 

دسته دومشچی باید چه ویژگی هایی داشته باشه 

دست دوم قیمت ندارم عزیزم و واقعیتش اصلا نمیتونم اطمینان کنم و دست دوم بخرم ، چرخ خیاطی خیلی وسیله ی ظریف و حساسیه .ولی این دو تا مارک قابل قبول هستن

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

من جک دارم راضی ام خدا رو شکر

الان فکر میکنم قیمتش حدود 12،14 اینطورا باشه

با بودجه شما اگر مارک خوب میخوای احتمالا باید دست دوم بخری 

مرکزش هم توی تهران ایستگاه مترو خیام هستش چند جا برو صحبت کن و قیمت بگیر

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
دست دوم قیمت ندارم عزیزم و واقعیتش اصلا نمیتونم اطمینان کنم و دست دوم بخرم ، چرخ خیاطی خیلی وسیله ی ...

دستت درد نکنه با این گرونی مجبورم پولی ک جم کردمو دسته ۲ ژاپنی بگیرم 😭