2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 91 پست
بارداری عزیزم حق داری پیشت کسی باشه خدایی نکرده حالت بد نشه کم غصه بخور ضرر داره برا تو و نی نی بره ...

هر کارمیکنم  نمیتونم    خودمو  کنترل  کنم  خیلئیی سخته  خدا برای  هیچکس نیاره😔 سه  بار منو  بردن  اورژانس  و  مرفین  بهم  زدن   دکتر زنان دیگه  اجازه  نداد   اخه  سمت  چپ بدنم از کار افتاد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کن  چندسال  دوست بودیم  ده  سال  ازدواج  کردیم  فامیلمم   ...

ای باباااااا پس فامیلم بودن

جارییییی😢😢بعد یه عده میگن برادرشوهر مثل داداش آدمه،محاله چشم داشته باشه به زن‌داداشش😥

البته که زن‌داداشه هم کرم ریخته براش

دختر خالت مجرد بوده؟😢

بمیرم برای دلت 

ای خداااااا😔😔😔

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
ببخشیداینومیگم برادرشوهرِپفیوزت اون وسط چیکارست؟ نزده شوهرتو و زنِ خرابشوازوسط نصف کنه.

اون  زندانه    نمیدونه   چیزی  بهش نگفتن  میگن  غصه  میخوره...‌ب زنشم  چیزی نگفتن  چون    یه چیزایی  از برادرشوهرم  میدونه    خانواده  شوهرمو  تهدید  کرده  ک  میره  لو میده  و جرمش بیشتر میشه     یعنی تمام  درای عالم  به روم  بستن ‌.....اون  هرزه  سر خونه  زندگیشه  من  بالین حالم   بدبخت شدم  رفف

ای باباااااا پس فامیلم بودن جارییییی😢😢بعد یه عده میگن برادرشوهر مثل داداش آدمه،محاله چشم داشته با ...

ن دوتاشونم  متاهلن     درخواست  از طرف  دوتاشون  بوده  تو پیاما  هست      ب  شوهر دختر خاله  م  گفتم  و پیاما نشون  دادم بیسواده  و  بی غیرت  میگه   اینا ساختگیه     از اون هرزه هم  دفاع  کرد    اون خونشه   و  راحت  زندگی میکنه  و من  😭😭😭عدالت  خدا رو میبینی  😔

اینایی ک میگن نمیگیم فازشون چیه؟

باید بگی بهش

حقشه بدونه

ترسو نباشیم

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
خودت یواشکی به برادرشوهرت بگو طرف بخوادازتوزندانم میدونه چیکارکنه البته اگه برادرشوهرت آدمه وباورم ...

خب  اون  فقط باید زنگ  بزنه  و  بعدش ب ۳ تاشماره  زنگ میزنه  یکیش برادرشوهر بزرگمه  یکیش خواهرشوهرمه  یکیش  خانم عوضیش    اوناهم  باید شمارمو دایورت کنن  هرچی التماس کردم  قبول نکردن  

ن دوتاشونم  متاهلن     درخواست  از طرف  دوتاشون  بوده  تو پیاما & ...

ای بابا

اره دیگه هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه!😡

معلومه گردن نمیگیره 

هوفففففف😔😔😭

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
یکی ب من بگه چیکارکنم ب خدا الانه ک سکته کنم😭

عزیزم شماهم خوب حواستو الان به بعد جمعتر کن چون عقدکرده ای زندگیت و خراب نکن اگه مال گذشته بوده و الان بهش اعتماد داری به رو نیار بهش چیزی نگو ولی حواست به رفتار و حرکاتش باشه

الهی عزیزم میدونم خیلی سخته اما بیشتر مراقب خودت باش

برام  دعا  کن  توروخدا  .....دعاهای منکه   نه خدامیشنوه  ن حال و روزمو  میبینه  😔😔😔😢😢😢  بخدا  تو  زندگیم  خطا  نکردم  خیانت  نکردم  بانامحرم  حرف نزدم  همش اهل نماز روزه  و قرانم   نمیدونم  دارم  تاوان  چیو میدم   ک زندگیم  پاشید ازهم  😭😭😭