2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 91 پست
اره ۷  ماهه....رابطه  جنسی  😢

همسرت وقتی فهمید که فهمیدی چه واکنشی نشون داد؟😔

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

خانما من نمیخوام تاپیک جدا بزنم شناسایی بشم میشه همینجا یکم کمکم کنید ب قران دارم دیوونه میشم

من تازه یک ماهه ک عقد کردم

گوشی همسرم دستم بود 

پیامک های دوران مجردیش مونده 

ی چیزایی دیدم ک دارم دیوونه میشم

ب نظرتون چیکارکنم چون ودس گذشته اش بوده بیخیال شم؟ اخه چطوری بهش فک نکنم

تورو خدا کمک کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😔😔😔😔💔💔💔💔خدا به دلت آرامش بده

مرسی   برام  دعا  کن محتاجم 😔      ن پشیپونه  ن   تعهدی میده   ن  میچسپه  ب زندگیش    الانم  رفته  دوهفته ست  معلوم  کدوم  گوریه  نه میاد بریم  دادگاه         

مرسی   برام  دعا  کن محتاجم 😔      ن پشیپونه  ن    ...

ای بابا😢😢😢😢😢

چشون شده آخه این مردا 😒😒به قول یکی از کاربرها بابا یه سوراخه دیگه😡😡

حتما عزیزم لایق باشم چشم😔😔

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
گفتم  چرا اینکارو باهام  کردی  گف  عجب کردم  و کتکم  زد   و وسایل ...

😢😢😢😔😔😔😔همون پشیمون نشدن دل رو بیشتر آتیش میزنه😔😔

فک میکنن سوراخ یکی دیگ یه طعم دیگ داره😐

پوففففففففف 

این چیزهارو که می‌بینم یا می‌شنوم گاهی اوقات،دلم میخواد تمام مردهای رو زمین رو گردن بزنم😤😤حتی تعداد قلیلی که خوب هستن

مریضن مریض اه اه

😢😢😢😔😔😔😔همون پشیمون نشدن دل رو بیشتر آتیش میزنه😔😔

فکر کن  چندسال  دوست بودیم  ده  سال  ازدواج  کردیم  فامیلمم  هست   بازم  نشناخته  بودمش    😔بازم  منه  خاک توسر بخاطر بچم   گفتم  بیا بریم  تعهد بده    حق طلاق بده  بهم    ازینجا  اسباب کشی کنیم  بریم    چون شهرمون کوچیکه  همه فهمیدن   روم  نمیشه  اصلاااا  قبول نکرد  میگه  من  زندگیو نمیخام   هم  با جاری  عوضیم  بوده  هم  دختر خاله  انگلم      الان  دستش  رو شده   و همه میگن 

اومدم  خونه  بابام    اخه  حالم  خیلی  بد بود   مثل  جن ...

بارداری عزیزم حق داری پیشت کسی باشه خدایی نکرده حالت بد نشه کم غصه بخور ضرر داره برا تو و نی نی بره به جهنم اصن

همه کسم دخترم❤