2777
2789
عنوان

عدالت خدا

107 بازدید | 8 پست

نمیدونم چرا دچار شک شدم به عدالت این دنیا اخه اگه قراره امتحانم برگذار بشه شرایط برای همه یکسانه ولی تو این دنیا هیچی یکسان نیست یکی سختترین شرایطو تجربه میکنه و ممکنه ایمانشم از دست بده یکی اونقدر پول داره زندگیشم داره پیشرفتشم داره اسایشم داره به بقیه هم کمک میکنه اخه این چه جور امتحان پس دادنیه؟من خیلی شک دارم اصلا قراره ظالما جواب پس بدن؟یا دنیای دیگه ای هم‌در کار باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک هیچ ایرادی نداره...ولی دنبال جواب باش...منم مدتها درگیر این سوال بودم..ولی بدترین سالهای عمرم بود...نهایت بی پناهی رو احساس میکردم...نهایتا با خوندن آیه ای که گفته بود جز خدا پناهی نخواهید یافت ایمان آوردم دوباره..و احساس خوبی دارم...واقعا بی خدا تنهای تنهاییم..تو ی دنیای بیکران...حس بچه ای که تو یه بازار شلوغ و بی انتها گم میشه...

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..

به نظرم خدا به هركس در حد تواني كه داره سختي ميده

نبايد به عدالتش شك كني اون پولدار و شما تى دلش و زندگيش نيستي 

درضمن نباد از خدا طلبكار بود خدا هرچي بهمون داده نعمته از سلامتي گرفته تا عزيزترين ها اره پول خيلي خوبه اما داشتنش و هرمسي ظرفيت نداره همونطور كه فقر خيلي وحشتناكه حكمت خدا رو سخت ميشه فهميد

منم به عدالت باور ندارم ، وقتی همسر منکه آزارش به مورچه نرسیده ، چهل و چند روز قبل کرونا گرفت و بیمارستان بستری شد و پنج روز پیش از پیشم رفت بعد کلی نذر و نیاز . من تو غربت تنها گذاشت ، دلم داره میترکه از درد. پر شور زندگی بود .