2777
2789

تست قند خون برام دردناک ترین بود👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بودم رفتم امپول بزنم مطب شلوغ بعد تخت جا نبود من رفتم نزدیک در اتاق جراحی زنه رفت امپول بزنه از ترس پرت شدم پایین 

من بعد هنوز امپول نزدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

۷سالم بود دکتر سه تا امپول برام نوشت از بس گریه کردم و دست پا زدم خواهرم دستامو گرفت داداشم پاهام منشی دکتر هم دستشو گذاشت رو کمرم دکتره خودش امپولو زد برام 😐😂

👈🤷👉

یادمه بچه بودم هر وقت آمپول میزدم مامانم برام لپ لپ میخرید

وای که چقده عشق لپ لپ بودم

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

ازم میخواستن نمونه مغز استخوان بگیرن .فقط ی کرم دادن به کمرم مالیدن .با ی چیزی مثل پیچ یا میخ استخون لگنمو سوارخ میکرد و من میدیدم .خیلی درد داشت و تا سوراخ کنه خیلی طول کشید😟

چون گریه میکنم جیغ میزنم خیلی میترسم  شوهرم بهم میزنه  عصبی میشه کتکم میزنه

آخه ترس نداره من خودم چند وقت یبار تقویتی میگیرم میزنم نروبیون که بعضیا فرار میکنن😊😊😍😍