😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
۷سالم بود دکتر سه تا امپول برام نوشت از بس گریه کردم و دست پا زدم خواهرم دستامو گرفت داداشم پاهام منشی دکتر هم دستشو گذاشت رو کمرم دکتره خودش امپولو زد برام 😐😂
یادمه بچه بودم هر وقت آمپول میزدم مامانم برام لپ لپ میخرید
وای که چقده عشق لپ لپ بودم
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟
ازم میخواستن نمونه مغز استخوان بگیرن .فقط ی کرم دادن به کمرم مالیدن .با ی چیزی مثل پیچ یا میخ استخون لگنمو سوارخ میکرد و من میدیدم .خیلی درد داشت و تا سوراخ کنه خیلی طول کشید😟