eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 عنوان عمل چشم لیزیک 105 بازدید | 10 پست کیا تازگیا چشمشون رو لیزیک کردن قیمتش چقدره؟؟؟ ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡 1399/09/23 | 00:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
toot_______farangi عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 3293 من سه سال پیش اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 من سه سال پیش آزاد حساب میشه هزینش؟؟ چقدر بوده ماله شما ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 من سال ۹۲ خیلیم راصیم اوموقع ۲ تومن شد کسی از نزدیکآنتون تازگیا عمل نکردن؟؟ قیمت جدید میخواستم و دوره نقاهتش چقدر طول میکشه ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
eshgeabadi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 308 من سه سال پیش قیمتش چقدر شد؟؟ ااز کوچکترین چیزها در زندگی لذت ببرید یک روز به گذشته برمیگردید و متوجه میشوید که چقدر همین کوچکترین ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
mahdiye7676 عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 5402 من سه سال پیش چه مدت باید استراحت کرد؟ من دوسدارم عمل کنم ولی بخاطر اینک باید برم سرکار نمیتونم 😟 بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
هاله_یادگار عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 115 برای عمل لیزیک چشم من رفتم پیش خانم دکتر پریسا نخعی واقعا اولش فکر میکردم خیلی ترسناک و بد باشه البته واقعا بستگی به دکتر داره دکتر من عااالیه خانم دکتر پریسا نخعی واقعا حرف ندارن خیلی کارشون خوبه من که خیلی راضی ام خیلی با سوادن