2777
2789
عنوان

بیاین میخوام درد دل کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 38 پست
اره میدونم بهتره فقط خیلی برام سخته 

من درکت میکنم من توسن خیلی کمی عاشق همسرم شدم وچه عذابا که هردومون نکشیدیم ولی همسرم هیچ جورپاپس نکشیدتاپای جونش برای بهم رسیدنمون تلاش کردوالانم بعدازچهارسال همون قدرعاشقمه وبهم وفاداره.مردی که عاشق باشه برا عشقش ازجونشم مایه میزاره اگه مردباشه

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک ولش کردم بره گم شه فقط خودم دارم خیلی اذیت میشم وقتی آن بودنشو میبینم وقتی ب اینکه منو نخواست ...

به من گوش میدی اول بلاکش کن بعدم شمارشوپاک کن.اونجوری آنلاین بودنشم نمیبینی وکم کم فراموشش میکنی اینجوری فقط خودتوعذاب میدی واون عین خیالشم نیست

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
میدونم توهم مثل من یه چیزایی جدای از مادیات برات با ارزش تره ولی نمیدونم حکمت این دنیا چیه هرچی بهتر ...

من همیشه گفتم ملاکم اخلاقه🙂فک کردم مهربون ترین و خاص ترین پسرو پیدا کردم🙂 اما دیدم نه اینم گندش در اومد😄

:)
میدونم توهم مثل من یه چیزایی جدای از مادیات برات با ارزش تره ولی نمیدونم حکمت این دنیا چیه هرچی بهتر ...

واقعا من این حرفتو قبول دارم وبهش رسیدم👌

به من گوش میدی اول بلاکش کن بعدم شمارشوپاک کن.اونجوری آنلاین بودنشم نمیبینی وکم کم فراموشش میکنی این ...

بلاک نشانه ضعفه آخه

آخه پس دیشب چرا داشت بهم پیام میداد؟؟داشت مینوشت اما نفرستاد😑

گفت نه تو دوس داشتنی هستی دختر خوبی هستی و انقد دوسم داری ک کسی تا آخر عمر اینجوری منو دوس نخواهد دا ...

اسی تو شرایطی ک با تو شروع کرده سرباز بوده .راه دور بوده .من داداشم سربازی رفته بود بیشتر از همچی هزینه تلفن میکرد میگف خیلی غربت سخته و حرف نزنی خفه میشی.

سنشم کمه احتمالا 

اما الان برگشته با فضای مجازی بی درو پیکر احتمالا جای سرش گرمه .

شاید پسر خوبی باشه ولی احتمالا مرد تو نیست.

عشق واقعیت وقتی بیاد تو زندگیت هم بهت ارزش میده هم انگیزه ی تلاش و پیشرفت.

این ادم احتمالا چون نمیخواد به حرفش درباره ازدواج عمل کنه و از عهده مسولیتش برنمیاد یا هرچی .

همش تردید داره.

و اتفاقا از این لحاظ ک چون قصدازدواج باهات نداره دیگه وقت تو نمیگیره .دسش درد نکنه.

ضمنا وقتی جای جدید سرش گرمه همون قدر ک قبلا با تو 24ی بوده اونجام انرژیش میره دیگه برات وقت نداره

خودتو-دوست-داشته#  

خودتوتلف_نکن#  

تونبایدحسرت# بخوری

سعی کن پیشرفت کنی درسی کاری چیزی 

بهترین_خودت_باش# و ب فرصتهای بهتری ک درانتظارته فک کن .

بذار اون حسرت تو رو بخوره

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
بلاک نشانه ضعفه آخه آخه پس دیشب چرا داشت بهم پیام میداد؟؟داشت مینوشت اما نفرستاد😑

چیییی بگم شاید دودل بوده

اسی تو شرایطی ک با تو شروع کرده سرباز بوده .راه دور بوده .من داداشم سربازی رفته بود بیشتر از همچی هز ...

ممنونم ازت دوستم❤

۲۴ سالشه خیلیم کم سن نیس فقط نتونسته ب موقع کاراشو بکنه الان تازه دانشجوئه کلا ی کم عقبه تو زندگیش..از هر لحاظ

آره دقیقا بخاطر حرفا و قولاش خیلی تحت فشار و عذاب وجدان بود🙁

حرفات کاملا درسته سعیمو میکنم منم....