2777
2789
عنوان

بیاین میخوام درد دل کنم😔

393 بازدید | 38 پست

من ی دوس پسری داشتم اوایل خیلی مشتاق من بود بهم میگفت از عکسات خیلی بهتری و حرف ازدواج میزد حرف عشق طولانی میزد..جوری مشتاق بود ک سر چت با من خوابش میبرد😞😢،تا اینکه سربازیش تموم شد و اومد شهرمون..یکی دو هفته ک گذشت دیدم انگار تحت فشاره وقت نمیکنه باهام حرف بزنه(سرکار میرفت) خودشم انگار از این بابت عذاب وجدان داره و اینا.. تا ی روز ک جواب پیاممو نداد و ی روز بعدش ک من زنگ زدم گفت انتظار حرف احساسی ک نداری ازم؟گفتم نه خب زنگ زدم چون نگران بودم‌😞گذشت بعد چند روز یهویی اومد بهم گفت میخوام برا ی مدتم ک شده جدا بشیم چون من شرایط خوبی ندارم نمیتونم تو رابطه باشم گفتم مگه دوسم نداری مگه نگفتی عشقتم؟؟گفت اصلا بحث اینا نیست توام سعی کن بهش منطقی نگاه کنی😞😑

خلاصه کات کردیم من داغون شدم چون اصلا ازش انتظار نداشتم اصلا‌..

بعد چن روز پیداش شد من جوابش کردم قسم خورد ک من فقط ب اون دلایل باهات کات کردم نه چیز دیگه من گفتم برو و پیام نده دوست ندارم

رفت تا اینکه ی روز خودم بهش پیام دادم(چون الکی گفته بودم دوست ندارم)حالشو پرسیدم اونم کلی حرف زد تا جفتمون باهم دلمون خواست ک برگردیم ب رابطه..

خلاصه برگشتیم.. دیدم این  خیلی سرده شاید نصف قبلم باهام حرف نمیزنه، قبلا ک عاشق زنگ زدن بود دیگه زنگ نمیزنه😞از مشکلاتش خیلی صادقانه باهام حرف میزد ریز ب ریز مسائلو برام تعریف میکرد حتی ازم پول قرض گرفت و ی روزه پس داد و خیییلی ازم تشکر کرد بابتش🙄ی شب کلی ویس داد من حس کردم منظورش از اون حرفا اینه ک دوس نداره تو رابطه باشه😑بهش ک میگفتم چرا سردی؟میگفت اصلا همینجوری آروم پیش بریم بهتره🙄من نتونستم طاقت بیارم بعد چند روز بهش غر زدم گفتم من حالم اینجوری بده چرا باهام سردی گفت بهت حق میدم برا همین گفته بودم جدا بشیم😑گفتم خب مگه من زورت کردم برا برگشت؟؟

ادامه تو پست بعد بچه ها مرسی ک میخونین💔💔

:)

گفت نه تو دوس داشتنی هستی دختر خوبی هستی و انقد دوسم داری ک کسی تا آخر عمر اینجوری منو دوس نخواهد داشت😑غر زدم گفتم نه برگشتمون اشتباه بود و فلان..اونم گفت ببخش حالم اصلا خوب نیس شب بخیر و رفت منم چیزی نگفتم نصفه شب رفتم دیدم آنلاینه😳بهش گفتم چطور میتونی با من روراست نباشی چرا اینجوری میکنی چرا آنی ک همین ک دید تایپینگم آف شد رفت😑فرداش سین کرد و دیگه هیییچی نگفت و منم ی استوری غمگین گذاشم ک کاش هیچ وقت همو نمیدیدم و اون فوری دید و هیچی نگفت😑تو این مدت دیگه استوری پروفایل نذاشتم تا دیشب ک دیدم تو چتمون زده در حال نوشتن..هی نوشت پاک کرد و آخرشم پیامی نفرستاد😶راستی اینم بگم تو این مدت کات همش داره دختر غریبه و همکلاسی و اینا فالو میکنه😑الانم من کمتر بهش فکر میکنم ولی نسبت ب قبل خیلی آنلاینه بعضی وقتا وقتی من آن میشم میره😐گروهای درسیشم تو واتساپه ولی واقعا دلم آشوبه خیلی دوس دارم بدونم با دختری حرف میزنه؟ینی من دلشو زدم ک رفت؟یا واقعا بخاطر مشکلاتش رفت؟؟آخه من واقعا حس میکردم پسر خوبیه و دوسم داره..😢💔

ممنون ک خوندین نظر بدین دوستای خوبم

چه فکری پیش خودتون میکنین واسه پسر اشک میریزین😐

البتع خودم ازین خر بازیا درودما

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی طرف شرایط ازدواج نداره و هزارتا مشکل داره اصلا باهاش ادامه نده چون عمرت تلف میشه

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند از صحنه رود.. صحنه پیوسته بجاست..خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد 

بنظرم من ازش بگذر ادم تنوع طلبیه حس میکنه با تو محدوده

کتاب زنان زیرک رو بخون

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️

نمیدونم این پسرا چرا تا خس میکنم کسی دوستشون داره 

دور برسون میداره 

منم در حال حاظر دلتنگ کسی هستم که بی دلیل رفته و حوابمم نمیده

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
چه فکری پیش خودتون میکنین واسه پسر اشک میریزین😐 البتع خودم ازین خر بازیا درودما

آخه ببین من اول نمیخواستمش با اصرار باهام دوس شد بعد اینجوری کرد😔الان من احساس خواسته نشدن دارم و احساس خیانت😖

عزیزم تو دلشو نزدی از نوشته هات هم معلومه دختر عاقل و با ادب و خوبی هستی اما پسرها تنوع طلبن.با خودت رو راست باش.این رابطه واسه اون تموم شده هست.وقتت رو بپاش نذار اون سرد شده و سرش گرمه.خیلی سخته اما لطفا باور کن و بذارش کنار.مطمئنا چند سال دیگه به این تصمیم الانت افتخار میکنی.قوی باش دختر مهربون🌹🌹🥰🥰😘

خودش ک میگفت من عاشق سادگیم هول و لاشی نیستم منم اینجوری فک میکردم😊 باشه عزیزم

همه دروغ میگن که اولش 

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️