2777
2789

ژل شستشو بگیر یا فوم شستشو

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول برین دکتر شاید نیاز ب دارویی چیزی باشه عفونت باشه

شاید مهربونی از مد نیافته ولی دل بعضیا زده میشه چون خیلی باهاشون خوب بودم الان فک میکنن ی احمق ساده بودم ک هیچی حالیم نبود 🙂💔

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

پماد هیدروکورتیزون. پماد وازینال کلوتریمازول یک درصد. قرص وازینال لاکتو واژ عااااااالین

میشه برای سلامتی دخترکام ی صلوات بفرستی؟ ی کیانا خانم ۳ ساله دارم یه مرسانا خانم ک هنوز تو شیمک مامانیشه.مامان دورتون بگرده خواهرای قشنگم  رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین.خدایا ب بزرگیت قسمت میدم قسمت همه منتظرای نینی بکن این حس زیبارو.ربنااغفرلی و لوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب
واقعاشما نتیجه گرفتین؟؟؟دیگه خارش نداشتید

اره بخدا.اون دوتا وازینال ک گفتم نجاتم داد خدا خیر بده دکترمو.دایم دستم تو چیزم بود در حال خاریدن خون میومداااا الان مثل گل شدم

میشه برای سلامتی دخترکام ی صلوات بفرستی؟ ی کیانا خانم ۳ ساله دارم یه مرسانا خانم ک هنوز تو شیمک مامانیشه.مامان دورتون بگرده خواهرای قشنگم  رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین.خدایا ب بزرگیت قسمت میدم قسمت همه منتظرای نینی بکن این حس زیبارو.ربنااغفرلی و لوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب
اره بخدا.اون دوتا وازینال ک گفتم نجاتم داد خدا خیر بده دکترمو.دایم دستم تو چیزم بود در حال خاریدن خو ...

😂😂😂😂نمیدونم چرا خنده ام گرفت 😑

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
اره بخدا.اون دوتا وازینال ک گفتم نجاتم داد خدا خیر بده دکترمو.دایم دستم تو چیزم بود در حال خاریدن خو ...

عالیه خداروشکر منم میرم میخرم کدوم بخرم چطوری استفاده کنم؟؟

من شدیدا خارش داشتم‌جوریکه خودمو نگه نمیداشتم میخاروندم خون میومد😢

هر روز تو ی وان بتادین و اب میریختم ده دیقه مینشستم روش.

ژل شستشوی بانوان گرفتم تو دسشویی میشستم‌ و خشک میکردم با پارچه  نخی. همونجا هم‌میشستمش ت افتاب‌ مینداختمش

هر روز لباس‌زیرمو با اب صابون‌میشستم

و قرص مترونیدازول ۲تا صبح ۲ عصر

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄