2777
2789
عنوان

من اومدم،⁦🏃🏼‍♀️⁩⁦🏃🏼‍♀️⁩⁦🏃🏼‍♀️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 44 پست
@ژیناگلمن     @نیکاگلمن     توضیح

😑👌🏻👌🏻

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
گلمن بعدی کیه؟،😂😂😂

نمد والا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیج قبلیتم مال حدود یه ماه پیشه  یطور گفتی فک کردم چندین ساله کاربر اینجایی😂😂

،😂😂😂😂

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

@نیکاگلمن  

@ژیناگلمن  

خواهرتونم امد😶

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
نمد والا/

قرار مادر بزرگ من باشه😐😂

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
قرار مادر بزرگ من باشه😐😂

اوخی ننع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@نیکاگلمن     @ژیناگلمن     خواهرتونم امد😶

سلام اجی،😂😂⁦❣️⁩

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
سلام اجی،😂😂⁦❣️⁩

سلام عشقوک

خوش برگشتی جونم

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
بعدا یادم باش ی چی بت بگم😂

باشه

منتظرم😎