2777
2789
عنوان

آزمایش ژنتیک هولگرام

253 بازدید | 19 پست

کیا آزمایش هولگرام انجام دادن جواب آزمایش من اومد 10تا ژن ناقل دارم شوهرم میگه تو مشکل داری مانمیتونیم بچه دار بشیم اگه بذاریم ،بچه مون حتما مشکل دار میشه تورو خدا راهنماییم کنید دارم نابود میشم از ناراحتی و غصه من عاشق بچه ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
ببر دکتر 

بردم یه نوبت دیگه گرفتم برا یکم پیش یه مشاوره دیگه تا ببینم چی میگه از دیروز تا حالا ایقد گریه کردم میگم خدایا چرا باید اینجوری شه آخه خواهر خودمم مشکل ذهنی داره

بردم یه نوبت دیگه گرفتم برا یکم پیش یه مشاوره دیگه تا ببینم چی میگه از دیروز تا حالا ایقد گریه کردم ...

ان شاءالله خدا بهت یه بچه سالم میده عزیزم قصه نخور قربونت

میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹
ان شاءالله خدا بهت یه بچه سالم میده عزیزم قصه نخور قربونت

ممنون عزیزم تورو خدا برام دعا کنید شوهرم میگه منطقی فکر کن ما به صلاحمونه بچه گیرمون نیاد ولی من نمیتونم یه لحظه فکر کنم  باردار نشم ،5سال دارم رویا میبافم کی مادر میشم کی بغلش میکنم بدون بچه زندگی یک روزم برام بیارزشه😢

2804

غصه نخور..من که ترنریم چی؟تازه از نظر بیولوژیکی هم تعداد فولیکولام خیلی کمه و به طور طبیعی قاعدگی رخ نمیده و هورموناهای زنونم هم تنطیم نیست چون بخاطر مشکلات کبدی 2 ساله داروهیا هورمونیمو قطع کردم غیر از تیروئیدم رو

2805

سلام عزیزم تا اونجایی که من میدونم اگر با همسرت فامیل هستید و نسبت نزدیک دارید امکان اینکه از اون ده تا ژن معیوب  همسرتم یکیشو داشته باشه زیاد هست و اگر دو نفر زن و شوهر هر دو از یک ژن معیوب که بصورت غالب بیماریزاست داشته باشن اون بیماری در بچه ظاهر میشه اما خبر خوب اینه که اگر همسرت هیچکدوم از اون ده تا ژنو نداشته باشه ،بنابراین احتمال اینکه اون  بیماری بصورت مغلوب ظاهر بشه خیلی کمه مگر اینکه توی بستگانتون اون بیماری دیده شده باشه قبلا

میشه شما هم کمکم کنی عزیزم. هزینه ی آزمایش هول اگزوم چقدر شد وچند ماه طول کشید تا جوابشو دادن؟و اینکه کجا انجام دادی؟فکر میکنی ممکنه مشاوره و انجام آزمایش یکروزه انجام بشه ؟

سلام عزیزم منم به تازگی جواب آزمایشم اومد ما دختر خاله پسر خاله ایم ۱۰ تا ژن معیوب بد دارم یکیش ژن غالب عقب ماندگی ذهنیه که تا ۵۰ درصد خودم به تنهایی میتونم به جنین بدم خواستم بدونم شما چیکار کردید الان چه تصمیمی گرفتید متاسفانه مطمئنم که همسرم خیلی هاشو داره چون از هر ژنی که در اومده تو فامیل داریم 

2801