2789
عنوان

روانپزشک

227 بازدید | 18 پست

سلام ببخشید دخترخاله ی من متاسفانه چندین ساله پیش بهشون تجاوز شد بعد اون افسردگی خیلی خیلی شدید گرفت و چون من رفیق صمیمیش بودم فقط منو درجریان گذاشت اون موقع ها من میخواستم ببرمش دادگاه تا از حقش دفاع کنه اما اجازه نداد و میترسید از ابروش الان ۳ سال از اون اتفاق میگذره دخترخالم قشنگ مشخصه الکی میخنده و الکی شاده دختر ساده و مهربونیه خیلی حیفه 

بعد از اون اتفاق خودشو مقصر میدونست و میخواست از خودش انتقام بگیره انگار قرص میخورد خودزنی میکرد البته جرئت خود زنی عمیق نداشت و اینکه بعد یک مدت با خودش حرف میزد میخندید خودشو تصور میکرد تو جاهای مختلف با ادمایی که ازشون خوشش نمییومد تو ذهنش دعوا میکرد بعدم یک رژیم فوق العاده سخت گرفت و دچار بیماری انورکسیا شد یعنی از غذا خوردن میترسه وسواس فکری پیدا کرده هیچی نمیخوره و میگه مثلا اگه فلان غذا رو بخورم کالریش خیلی زیاده چاق میشم در صورتی که چون خیلی لاغره ۱ ساله پریود نشده ترو خدا کمکم کنید بهش کمک کنم من نمیدونم چیکار کنم به نظرتون ببرمش روانپزشک البته فک نکنم بیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما باید ببریش. کار دیگه ای نمیتونی بکنی

اخه نمیاد به نظر شما خیلی وعضش بده اخه من۲۰ سالمه دختر خاله۲۴۰سال رفیق صمیمیش هستم اما اون منو خیلی بزرگ نمیدونه و فکر میکنه بچم به حرفم گوش نمیده

اخه نمیاد به نظر شما خیلی وعضش بده اخه من۲۰ سالمه دختر خاله۲۴۰سال رفیق صمیمیش هستم اما اون منو خیلی ...

آره بده... اون نمیتونه خاطره رو فراموش کنه‌‌‌‌‌... الانم که چند سال گذشته وضعش بدتر شده. به زور ببرش یا یه جوری که نفهمه ببرش. بالاخره یه جوری ببرش

آره بده... اون نمیتونه خاطره رو فراموش کنه‌‌‌‌‌... الانم که چند سال گذشته وضعش بدتر شده. به زور ببرش ...

ببخشید من خیلی درمورد این چیزا اطلاعات ندارم شرمنده شما میدونید کسانی که بهشون تجاوز میشه چه بلایی سرشون میاد یعنی ممکنه دیگه هیچوقت ازدواج نکنه

عزیزم ببرش مشاوره و روان چزشک کمکش میکنه افسردگیش درمان بشه 

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند از صحنه رود.. صحنه پیوسته بجاست..خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد 

عزیزم من دکتر روانشناس خوب میشناسم در این خصوص میتونه خیلی بهش کمک کنه

چون روانکاوه و آسیبی که بهش رسیده رو ترمیم میکنه 

بهم پیام بده شماره خانم دکترو بهت بدم ازشون وقت بگیر براش حتما راضیش کن بره

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
ببخشید من خیلی درمورد این چیزا اطلاعات ندارم شرمنده شما میدونید کسانی که بهشون تجاوز میشه چه بلایی س ...

اصلا به ازدواج فکر نکن... این الان ضربه بدی بهش خورده. روی زندگی روزمرش تاثیر گذاشته. چه برسه به ازدواج

مادرش چی مگه این وضع دخترشو نمی بینه چرا کاری براش نمی کنه.

مادرش چیزی نمیدونه دخترش الکی میخنده به منم هیچوقت اجازه نداد درمورد این اتفاق چیزی به کسی بگم

اصلا به ازدواج فکر نکن... این الان ضربه بدی بهش خورده. روی زندگی روزمرش تاثیر گذاشته. چه برسه به ازد ...

اخه مادرش خیلی بهش میگه چرا خواستگاراتو رد میکنی البته حقم داره از هیچی خبر نداره مادر بنده خداش هر روز نگرانشه