2777
2789
چجوری  یک فرد رو جذب کنیم😅🧡

جذب یک فرد خاص در صورتی ممکنه ک اون فرد جفت روحی شما باشه یا اینکه ب شما علاقمند باشه و هم ارتعاش باشین

در غیر این صورت چون افراد قدرت اراده دارن جذب یک فرد خاص غیر ممکنه چون بر خلاف قانون کائنات(آزادی)هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتره اول بگی چقد آشنایی  بعد سوالاتو تک تک بپرسی مبحث انقد وسیعه نمیشه ی جا گفت

من فایل های زیادی گوش دادم و کتاب معجزه و راز رو هم خوندم به طور کلی بلدم 

میخوام بدونم با ترس از خیانت در اینده چیکار کنم؟ 😣

🙏

من فایل های زیادی گوش دادم و کتاب معجزه و راز رو هم خوندم به طور کلی بلدم  میخوام بدونم با ترس ...

عزیزم ترس ی نوع حس منفیه،احساسات منفی ریشه درباور های منفی دارن،پس مشکل پایه ما باور شماست،شما باور دارین ممکنه(شایدم قطعی) تو زندگی خیانت ببینید

پس قدم اول اصلاح باور هاییه ک دارین

من خودم از عبارات تاکیدی واسه تغییر باور هام استفاده میکنم،ب این صورت ک اول باور منفی خودمو مینویسم،مثلا:دوستم بهم دروغ میگه(این باور منه ک فلان دوستم دروغ میگه در صورتی ک اینطور نیست)

حالا در مقابل این جمله،جمله مثبت و برعکس اینو میگم:اطراف من هیچ آدم دروغگویی وجود نداره،شنیدن حقیقت حق الهی منه

این جملات رو ۱۵ بار در روز تو دفترم مینویسم و ب صورت ذکر ۱۰۰ بار در روز تکرار میکنم(من با تسبیح این کارو انجام میدم)

عزیزم ترس ی نوع حس منفیه،احساسات منفی ریشه درباور های منفی دارن،پس مشکل پایه ما باور شماست،شما باور ...

مرسی

اگه باورم رو درست کنم دیگه توزندگیم نمیاد؟ 

میترسم 😣