2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 4297 بازدید | 501 پست
بسم الله الرحمن الرحیم ختم دعای معراج به نیت براورده شدن حاجات دوستای گلم شروع ختم دعای معرا ...

دیدم عزیزم

التماس دعا🙏🙏

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم هر روز بخونید تا چهل روز نوبت هر کسی بود ب نیت اون بخونید 

سلام عزیزم  خدا حاجت دلتون رو برآورده کنه ک باعث تشکیل این گروه شدین 

من هر روز میخونم ولی بعضی روزا شاید برم شهرستان اونجا نت خیلی ضعیفه شاید نتوانم اعلام کنم ولی مطمئن باشین ک ختم رو میخونم . انشاءالله همه ی اعضای گروهمون دسته جمعی حاجت روا بشیم ‌ . التماس دعای فراوان

عزیزم لیست و گذاشتم نگاه کن لایک کن 

من هستم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم لیست رو دیدم اسکرین گرفتم ایشالا از ۲۶ ام هر روز می خونم.باید اعلام هم کنیم که خوندیم؟ 

الان که اعلام کردید زیاد مهم نیس هر روز بیاید ولی هر چند بار یه بار بیاد بگید 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
سلام عزیزم  خدا حاجت دلتون رو برآورده کنه ک باعث تشکیل این گروه شدین  من هر روز میخونم ول ...

مرسی عزیزم ان شالله که هممون حاجت روا شیم و دست پر از این ختم بریم 🌹

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه‌ها اگه دوس داشتید وقتی که نوبتتون شد بیاید حاجتتون رو بگید تا ب همون نیت بخونیم 

لایک کردم مرسی که این کارو کروی ایشالله حاجت روایی همه

خواهش میکنم عزیزم 🌹

ان شاالله

خواهش میکنم عزیزم 🌹 ان شاالله

اتريسا جان ميتونم امشب ساعت١٢به بعد بخونم؟؟

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

امروز چهارشنبه ۹٫۲۶ روز اول  دعای معراج  خوانده میشود ب نیت شفاعتی ان شالله که هرحاجت و نیت و ارزویی داره براورده شه و دست خالی از این ختم بیرون نره 

الهی آمین 🙏

@شفاعتی