2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 4297 بازدید | 501 پست
منم بنویس اسممو  خبرم کن

سلام عزیزم امروز نوبت شماس ان شالله که به حاجتت برسی

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزيدم من هر روز ميخونم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
توی دوره این ختم؟

یه دوره هم قبلا گرفته بود چن نفر حاجت گرفتن تو این دوره هم یکی از دوستان بیمارشون خوب شدن اگه میخواید شروع کنید شروع کنید شک نکنید اگه هم براورده نشه حاجتتون بار معنوی زیادی داره و ب خدا نزدیک تر میشید 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

روز۳۳دعای معراج 

خوانده میشود ب نیت فاطمه   ان شالله که به حاجت و نیت قلبیش برسه و دست پر از این ختم پر فضیلت بره الهی امین 🌹🙏🌹

@دلآااارا  

سلام عزيزم خوانده شد 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم من دیر دیدم اگر بعد از این ختمی بود حتما ب من پیام بدین مرسی 

سلام این ختم سوره واقعه هست شما اگر از امشب شروع کنید بخوانید یعنی از 28دی تا 7اسفندhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/5721421/ختم-سوره-ی-واقعه-تا-40-روز-برای-حاجات-مهم