2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 4297 بازدید | 501 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم خوبی  من دو روزه دارم میخونم ..... عزیزم ی پیشنهاد میدم وقتی اسمشون تک میکنی از ...

اینم پیشنهاد خوبیه 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

روز سوم دعای معراج

به نیت مبینا خوانده میشود ان شالله که حاجت روا شه و ب ارزو ونیت قلبی خودش برسه و دست پر از این ختم بیرون بره الهی آمین 🙏🌹

@mehrmahii  

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
روز سوم دعای معراج به نیت مبینا خوانده میشود ان شالله که حاجت روا شه و ب ارزو ونیت قلبی خودش برسه و ...

ممنون حاجتم هم برای کار و پیشرفت شغلیه و اینکه بتونم ماشین مورد علاقم رو بخرم خودم😊ایشالا حاجت روایی هممون

من به هر چی بخوام میرسم💚
ممنون حاجتم هم برای کار و پیشرفت شغلیه و اینکه بتونم ماشین مورد علاقم رو بخرم خودم😊ایشالا حاجت روای ...

ان شالله که بهش برسی  عزیزم برات خوندم 

روز سوم دعای معراج به نیت مبینا خوانده میشود ان شالله که حاجت روا شه و ب ارزو ونیت قلبی خودش برسه و ...

منم خوندم براشون ایشالا به حاجت دلشون برسن🙏

با امید به خدا به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🙏
ممنون عزیزم ان شاالله همگی حاجت روا بشیم و دست پر از این چله بیرون بریم 

سلام عزیزم دیروز یکی گفت فراموش کرده بخونه حلالش کن 

سلام اسمش چیه منم روز نوبتش یادم بره بخونم 😂 شوخی کردم بهش بگین که امروز به جاش برام بخونه 

😂😂😂امروز خونده ب جات عزیزم 😁