2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ما همو میبینیم ، دوستای دانشگامم هیچکدوم بدردم نخوردن ، بهترین دوستام دبیرستان و راهنمایی ب ...

ن من سالی ی بار شاید خیابون ببینمشون بنظرم اصن ادن چیزی ک‌من از دوست میخوامو ندارن 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤
منم کسی رو ندارم  من مذهبی ام و کم کم از دوستام جدا شدم خیلی دوستدارم ی عالمه دوست داشته باشم ...

منم با اینکه مذهبی نیستم ولی همیشه فکرم فراتر از اوناست من کتابای زیادی میخونم ودر موردش باهاشون میحرفم ولی اونا از چرت پرتایی ک بنظر خودشون خوبه حرف میزنم‌من همیشه در مورد همه چیز اطلاعات دارم ولی انگار حسودیشون میشه ب اینکه من بلدم و اطلاعات اونارو زیرسوال میبرم 

منم کسی رو ندارم  من مذهبی ام و کم کم از دوستام جدا شدم خیلی دوستدارم ی عالمه دوست داشته باشم ...

واییی گفتیییی منم طرز فکرم با اونا خیلی متفاوته حرفامو مسخره میکننن مثلا من بدن‌میحرفم اونا در مورد دوست پسر 

میفهممت  منم تا میومدم حرف بزنم میگفتن ول کن اینو ول کن اونو

اره واقعا من حالا تنها دوستی ک دارم‌همسرمه و اگه بخوام‌جایی برم یا کاری بکنم با همسرم‌حرف میزنم 

اره واقعا من حالا تنها دوستی ک دارم‌همسرمه و اگه بخوام‌جایی برم یا کاری بکنم با همسرم‌حرف میزنم  ...

عین من 

خواهرام با کلی دوستای دبیرستانشون گروه دارن ی عالمه چقد باهم درد و دل دارن 

اما من با این ک دوستای زیادی داشتم تنهام 

زن همکار شوهرم باهاش دوس شدم تقریبا بهم میخوردیم 

اما اونا معذرت میخوام خسیس و گدان بعد ک کلی ولخرجی کردم واسشون فهمیدم چ جوری ان اونم گذاشتم کنار 

فعلا تنهام

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
چقد خوب ک کتاب میخونی خوشم اومد

مرسی عزیزم ولی تفاوت من و دوستام از همینجا صروع شد من رمان میخوندم‌تاریخ میخوندم‌ کتابای پزشکی میخوندم‌ولیراونا دوست داشتن از اینا دور باشن