2777
2789
عنوان

دوستی

157 بازدید | 36 پست

من دبیرستان دوستای خیلی زیادی داشتم ولی کم کم ک بزرگ شدم دیگه دوست ندارم با هیچکدومشون در ارتباط باشم بنظرم اون چیزی ک‌من از دوستام میخوامو ندارن و کم کم اون اخلاق قبلشونو از دست دادن و حسود شدن حالا دلم گرفته ک چرا من هیچ دوستیو برای خودم‌نگه نداشتم و دنیای من با دنیای اونا خیلی متفاوت شده شمام اینجورین ؟؟؟ 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤

اره

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر دخترا بعد دبیرستان تنها میشن اصلا ادم خودشم دیگه حوصلش نمیکشه چرا!

اخه بقیه دوستام هنوزم همون اکیپو دارن باهم‌میرن بیرون ولی شادیای اونا ب نظر من مسخرس 

احسای بدی ندارین 

گاهی وقتا دارم ولی فک کنم اینطوری خیلی بهتره تا با آدمایی ک همش رو مخمن ارتباط داشته باشم

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
چجور کنار اومدین  من دنیام با اونا خیلی متفاوته ولی حس بدی دارم‌ک دوستی ندارم

خب من دوستای جدید پیدا میکنم دوسه تا از دوستای قدیمم هستن ک باهم دوستیم سعی میکنم هرجاام میرم خب دوست جدید پیدا کنم 

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
ارع اینم هست ولی من خیلی تنهام 

زیاد روش تمرکز نکن

خب من دوستای جدید پیدا میکنم دوسه تا از دوستای قدیمم هستن ک باهم دوستیم سعی میکنم هرجاام میرم خب دوس ...

اخه من درونگرام اصلن دوست جدید نمیتونم پیدا کنم باید ی ادمی سالهای سال خودشو بهم ثابت کنه تا ب حریم خصوصیم راهش بدم