2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ازکجا بایدبگیرم که واقعا اثر داشته باشه 

منم توش موندم اما یه چله گرفتم به دور از گناه دارم سعیم میکنم حالا هر وقت حس کردم خوب شد دیگه مینویسم خودم شما هم همین کار کن

یعنی واقعا کلاه برداریه

آره بابا، یا پولت رو میخوره یا یه دعای الکی می‌فرسته. اصلا و ابدا اعتماد نکن به هیچ وجه 

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 

به جرات میگم این قیمت اصلی نیس. پوست آهو رو من قسمت گرفتم یه پوست چندین میلیون تومان در میاد که نشم میشه به تکه های کوچک و روش می نویسن.پوست بز هست که خیلی ارزون هست  قاب نقره حد اقل سه گرم هست و گرمی حدودا چهل پنجاه تومان .بعد این حرز چندین صفحه هست نسخه کاملش بع هر حال یه مبلغی باید بگیره نویسنده

نمازش رو پنجاه تون میگیرن میخونن. چطور همه اینا با 200 جمع میشه.

در ضمن الان تا چهارشنبه قمر در عقرب هست تهیه نکنید

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...
وای خدا باور نکن این کلاه برداریا رو 😑😑

لطفا یه تحقیق انجام بده بعد بگو کلاه برداری. حرز مفصل امام جواد مورد تایید همه علما هست و بسیار خاصیت های زیادی داره. هزینه ش چون باید داخل قاب نقره باشه و روی پوست باشه و خیلی طولانی هست گرانه. من تو تاپیک م توصیح دادم

حالا اگه روپوست آهو نباشه اشکال نداره 

تاپیکمو مطالعه کن من کامل توضیح دادم چون خودم خیلی گشتم تا اصلشو پیدا کردم. شاید ب دردت خورد