2777
2789
عنوان

شپش 😭

164 بازدید | 12 پست

از خار شو خیر نده خدا بهش   شپش گرفتم  ادم ک نیس    هر دقیقه موهاشو تو خونه شوته میزنه سرش  بر رشک  اون روز ب من میگه موهام بباف    مییینم پر رشک    حالم بدشد خودممم گرفتم بونزیل گرفتم چ کار کنم  ها  اون کش  داخلشه  واس چی استفاده میشه   راهنمای کنین   ب شوهرم نگفتن شپش گرفتم      

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

املا ١٦

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موهاتو با سرکه بشور برو داروخانه دارو و شامپوش رو بگیر بعد از اینکه کامل رفتن موهاتو هی اتو مو بکش هرچی هست بره

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

شمپو پرمترین و دیتالگیر بزن بالشتو ... از شوهرت جدا کن و هرکسی تو خونه هست بگو بزنه شامپو .

ی مدت رعایت کن رفع میشه 

بعد شامپو حوله شونه و.... ک داشتی رو یا با شامپو بشور یا  بذار تو قابلمه بجوشه 

نگران نباش شپش به رعایت بهداشت ربطی ندار6 ممکنه از هرکسی بگیری

حتما ب خانوادتم بده شاپمو ضد شپش بزنن وگرنه ریشه کن نمیشه

ب شوهرت بگو تو سر خارشو بود میترسم همه باید شاپو بزنیم نگیریم

🤣

وای ن  اعصابم خولده   نومو خام     بیست بده بیست

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
به خارشوت بگو عه عه اینا چیه تو موهات. خودتم چند مرحله شامپوشپش بزن. یبار فایده نداره

مگ حالیشع  اون تو اشپز خونه هم  شونه میزنه  

شپش از کجا اورده

معلوم نیس  نگران هستم دخترم هم گرفته ایا میشه از این  روعن  ب دختر یکساله بزنم

عزیزم منم ی پیج خیلی عالی بهت پیشنهاد میکنم که کارشون تضمینیه 

من دختر خودم رو بردم و با یک جلسه موهای دخترم رو پاکسازی کردن و خدارو شکر دیگه هم برنگشت

اینم ادرس اینستاشونهhttps://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp